Workshop Vingeren Privé V.a. 6 Pers.

Workshops

€40.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Minimaal 6 personen of 240 euro per workshop. Datum en locatie worden overeengekomen. Wij nemen contact om de details af te spreken. Boeken kan mits voorschot van 3x40 euro = 120 euro te betalen.
Adding to cart… The item has been added

Een ideale workshop als je graag beter leert Vingeren, met de bekende seks en sekstoyblogster Ruud Poppe. Het is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en de kneepjes van het vak te leren.

In een groepje van minimaal 6 en maximaal 12 personen privé te boeken.

Het is een interactieve workshop van twee uur, waarin je uitleg krijgt over de vulva en de vagina. Iedere vulva en ieder lichaam is anders!

Daarnaast leer je nieuwe (en oude) technieken en die technieken toe te passen (op masturbators, uiteraard, we houden allemaal netjes onze kleren aan moest je het je afvragen). Van jou verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Naast een gezellige activiteit onder partners en/of met vriend(inn)en, is het een leuke en leerrijke workshop in uitgelaten sfeer, waarmee je thuis direct aan de slag kan ! Mannen, vrouwen en alles ertussenin zoals steeds welkom !

Is de workshop ook voor mij bedoeld?

Of je je nu als man of als vrouw of iets er tussenin identificeert, je bent welkom als je graag bijleert over de vulva en hoe ze met je vingers te plezieren! Iedereen welkom dus.

-------------------

Duur: 2 uur

Prijs: 40 euro per persoon

Opgelet: Minimaal 6 personen of 240 euro ook als u met minder bent.

Voorschot bij de boeking: 120 euro - niet terugbetaalbaar bij annulatie van uw kant, wel als geen geschikte datum kan worden overeengekomen.

Maximaal aantal deelnemers: 12 

De workshop wordt in overleg bij u thuis of op een locatie naar keuze gegeven

Wij nemen contact op om de details af te spreken

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, wij contacteren u via mail en/of WhatsApp.

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en werden talloze keren gegeven in de winkel in Mechelen. De private workshop heeft dezelfde kwaliteit. Bij de boeking vragen we u een voorschot van 3x40 euro = 120 euro te betalen. Een aantal dagen voor de workshop doorgaat wordt het saldo afgerekend en krijgt u een tweede betaallink voor het resterende bedrag. Het voorschot wordt niet terugbetaald bij annulatie van uw kant. Mail rebecca@loveware met vragen.