Skip to main content

Workshop Handjob & Blowjob Mechelen

Workshops

€50.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Uw kasticket is uw deelnamebewijs. U hoeft dit niet mee te nemen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Al sinds 2011 - als eerste in ons land - organiseren we bij Loveware de populaire workshop over aftrekken en pijpen. 

Het is dé gelegenheid om al uw vragen te stellen en de kneepjes van het vak te leren. We leren iets bij over anatomie, maar steken ook en vooral de handen uit de mouwen.

Wij zorgen voor de kennis, de dildo's, condooms, glijmiddel en andere attributen. Van jullie verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Ideaal voor vrijgezellenfeesten of ladies nights! Naast een gezellige bedoening onder vriendinnen, is het een praktische workshop in uitgelaten sfeer, waarmee u thuis direct aan de slag kan. Mannen zijn welkom, als ze graag bijleren over aftrekken en pijpen.

Onze workshops zijn heel plezierig, maar ook ernstig en educatief bedoeld. We houden onze kledij aan, en zoeken geen modellen. Dus doe geen moeite!

Met vragen kan u terecht bij Rebecca via rebecca@loveware.be of WhatsApp +32(0)479994999.

-------------------

Duur: 2 uur

Prijs: 50 euro per persoon

Maximaal aantal deelnemers: 12 

De workshop wordt gegeven in Mechelen, bij Conventus, Geitestraat 32. U kan de workshop onder bepaalde voorwaarden ook boeken op een locatie naar keuze in Nederland of Vlaanderen. Zie de workshop "Handjob & Blowjob Privé".

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, wij contacteren u in geval van annulatie of overmacht liefst telefonisch of via WhatsApp.

 

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en werden talloze keren gegeven in de winkel in Mechelen. Let op, de sessie is niet terugbetaalbaar, noch verplaatsbaar, tenzij wij zelf de workshop aflasten. Uw boeking van een ticket is definitief. U kunt uw ticket wel doorverkopen mits u ons op voorhand op de hoogte brengt van wie er in uw plaats komt. Mail rebecca@loveware met vragen.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Workshop

    Posted by De Brone Ilse on 26th Jan 2024

    Ik vond het zeer interessant, heb zeker wat bijgeleerd. Joke deed dat fantastisch goed