Workshop Handjob & Blowjob Privé V.a. 6 Pers.

Workshops

€40.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Minimaal 6 personen of 240 euro per workshop. Datum en locatie worden overeengekomen. Wij nemen contact om de details af te spreken. Boeken kan mits voorschot van 3x40 euro = 120 euro te betalen.
Minimum Purchase:
3 units
Maximum Purchase:
12 units
Adding to cart… The item has been added

Al sinds 2011 - als eerste in ons land - organiseren we bij Loveware de populaire workshop over aftrekken en pijpen. Eerst met Rebecca als lesgeefster en nadien verzorgd door oud homeparty consulente Joke Van Cuyck.

De workshop is nu voor private groepen online (zie Workshop Handjob & Blowjob online), of bij u thuis of op een locatie naar keuze te boeken (Vlaanderen en in overleg ook Nederland). Er zijn ook opnieuw vaste data bij Conventus in Mechelen, zie de Workshop "Handjob & Blowjob Mechelen".

Het is dé gelegenheid om al uw vragen te stellen en de kneepjes van het vak te leren. We leren iets bij over anatomie, maar steken ook en vooral de handen uit de mouwen.

Wij zorgen voor de kennis, de dildo's, condooms, glijmiddel en andere attributen. Van jullie verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Ideaal voor vrijgezellenfeesten of ladies nights! Naast een gezellige bedoening onder vriendinnen, is het een praktische workshop in uitgelaten sfeer, waarmee u thuis direct aan de slag kan. Mannen zijn welkom, als ze graag bijleren over aftrekken en pijpen.

Onze workshops zijn heel plezierig, maar ook ernstig en educatief bedoeld. We houden onze kledij aan, en zoeken geen modellen. Dus doe geen moeite!

Met vragen kan u terecht bij Rebecca via rebecca@loveware.be of WhatsApp +32(0)479994999.

-------------------

Duur: 2 uur

Prijs: 40 euro per persoon

Opgelet: Minimaal 6 personen of 240 euro ook als u met minder bent. Afhankelijk van de locatie kunnen er kosten voor de verplaatsing aangerekend worden, dit dient u rechtstreeks met de lesgeefster af te spreken en kan niet op voorhand bepaald worden. 

Voorschot bij de boeking: 120 euro - niet terugbetaalbaar bij annulatie van uw kant, wel als geen geschikte datum kan worden overeengekomen.

Maximaal aantal deelnemers: 12 

De workshop wordt in overleg bij u thuis of op een locatie naar keuze gegeven, in Vlaanderen en in overleg ook in Nederland.

Wij nemen contact op om de details af te spreken. 

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, wij contacteren u via mail en/of WhatsApp.

 

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en werden talloze keren gegeven in de winkel in Mechelen. De private workshop heeft dezelfde kwaliteit. Bij de boeking vragen we u een voorschot van 3x40 euro = 120 euro te betalen. Een aantal dagen voor de workshop doorgaat wordt het saldo afgerekend en krijgt u een tweede betaallink voor het resterende bedrag. Het voorschot wordt niet terugbetaald bij annulatie van uw kant. Mail rebecca@loveware met vragen.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Handjob & blowjob

    Posted by Marc Van Aelst on 15th Sep 2021

    welgesmaakt (als ontvanger)