Workshop Handjob & Blowjob

€40.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Indien u de workshop niet kunt aankopen, betekent dit dat hij volzet is. Volg onze Social of schrijf je in op de Nieuwsbrief om de nieuwe data als eerste te weten te komen.
Adding to cart… The item has been added

Al sinds 2011 - als eerste in ons land - organiseren we bij Loveware de populaire workshop over aftrekken en pijpen met lesgeefster en oud Loveware Party consulente Joke Van Cuyck.

Het is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en de kneepjes van het vak te leren. We leren iets bij over anatomie, maar steken ook en vooral de handen uit de mouwen.

Wij zorgen voor een drankje, een dildo, condooms, glijmiddel en andere attributen. Van jou verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Ideaal voor vrijgezellenfeesten, mogelijkheid om de workshop voor een prive gezelschap te boeken - steeds in de winkel in Mechelen.

Naast een gezellige bedoening onder vriendinnen, is het een praktische workshop in uitgelaten sfeer, waarmee je thuis direct aan de slag kan !

-------------------

Duur: 2 uur

Investering: 40 euro

Maximum 6 plaatsen omwille van Covid-19

De workshops gaan door in een goed geventileerde ruimte met hoog plafond. 

Handgel wordt voorzien.

Gelieve je mondmasker mee te nemen.

De winkel blijft open tijdens de workshops. 

Deelnemers krijgen 10% korting op de dag van de workshop, op hun aankopen in de winkel.

Uw plaats is bevestigd bij betaling.

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, in geval van overmacht of annulatie contacteren wij u liefst telefonisch.

 

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en gaan steeds door in de winkel in Mechelen. De dag van de workshop krijgt u als deelnemer 10% korting op uw aankopen. Opgelet plaatsen zijn NIET terugbetaalbaar tenzij Loveware zelf de workshop afgelast.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Handjob & blowjob

    Posted by Marc Van Aelst on 15th Sep 2021

    welgesmaakt (als ontvanger)