The Handy Handjob Machine

The Handy

€189.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

The Handy is een zeer innovatieve en indrukwekkende hightech masturbator voor de penis!

De machine is plug-in - d.w.z. dat hij in het stopcontact gaat vanwege de zware motor, het is als een kleine robot die de bewegingen van een aftrekbeurt nabootst met uw sleeve naar keuze.

Op posities en snelheden naar keuze.

Het is ook mogelijk om The Handy te synchroniseren met 3D porno via het platform handyfeeling.com, waarbij de bewegingen van de masturbator synchroon verlopen met die van de modellen op het scherm. 

Te combineren met verschillende sleeves, uw favoriete sleeve kan u zo op een heel nieuwe manier ervaren! U kunt harde of flexibele sleeves gebruiken door ze vast te maken met de riem. Als uw sleeve flexibel is kan u de diameter zo los of zo strak maken als u wil met behulp van de riem.

Traploze beweging op en neer, op verschillende posities en snelheden. Op afstand te bedienen via het internet of via uw smartphone, waarbij het toestel reageert op de bewegingen die u met uw smartphone maakt.

De lengte en de snelheid van de op- en neerwaartse beweging kunnen individueel en traploos worden ingesteld. Dankzij de krachtige motor kan u met uw mobiele telefoon tot 10 bewegingen per seconde maken over een maximale lengte van 11 cm.

Dankzij de geïntegreerde dual-core processor kan de mobiele telefoon ook via een versleutelde WLAN-verbinding met internet worden verbonden. De website handyfeeling.com kan worden gebruikt om de lengte en snelheid van bewegingen van overal ter wereld op afstand te regelen. Er is ook videomateriaal op dezelfde website, waarmee de mobiele telefoon kan worden gesynchroniseerd - de op- en neergaande bewegingen van de sleeve worden dan perfect gecoördineerd met de online video.

Ook aan te sluiten op VR-bril voor onvergetelijke ervaringen in 3D!

 

Totale lengte 23 cm, bruikbare lengte van de meegeleverde sleeve is 11 cm (zeer flexibel), diameter is Ø 2,5 cm (zeer flexibel).

De omkisting is ABS plastic, de meegeleverde sleeve van TPE. Goed uit te wassen met water en zeep en laten drogen aan de lucht.

 

 

Totale lengte: 23,0 cm

 

Gewicht: 1,35 kilo

 

2 jaar garantie