Skip to main content

Hot Octopuss Jett Treble and Bass Guybrator

Hot Octopuss

€59.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze Jett van het Britse Hot Octopuss ziet er heel chunky en wat ons betreft een tikkeltje ouderwets uit - met zijn battery pack, maar toch, ergens ook wel mooi. De kwaliteit is namelijk erg robuust en de orgasmes die mogen er meer dan wezen.

Inderdaad, onze tester vond de resultaten zeer de moeite waard, en dat voor een zachte prijs!

Hot Octopuss is bekend van de Pulse, een originele penistoy met trilplaat voor het frenulum van de penis; en ingenieur Adam Lewis doopte deze categorie van penistoys "Guybrators". Ook deze Jett is een Guybrator, een vibrator voor de penis dus, en bevat bovendien de door hen gepatenteerde "Treble en Bass" Technologie*.

Het komt er op neer dat de vibraties geleverd worden door enerzijds een laag frequente "bass" motor en anderzijds door een hoog frequente "treble" motor. De combinatie van hoog en laag is echt meer dan de som van de onderdelen.

Het is een werkelijk verbluffend gevoel om de frequenties te combineren, ermee te spelen, en net die jackpot van de meest orgastische frequentie voor jouw penis tegen te komen!*

Er is een haast oneindige variaties in frequenties en combinaties van frequenties mogelijk, en die geven dus de keuze over de sterkte en frequentie van je hands-free orgasme. 

Hands-free?

Yes! Je kan de flexibele silicone band zowel slap als in erectie aanbrengen, waarop je de JETT al het werk laat doen om je van slap naar erectie brengen - volledig hands-free. De stretchy silicone band breng je aan tegen het frenulum net onder de eikel, en zet mee uit met je erectie.

JETT bestaat verder uit twee op maat gemaakte, krachtige bullets in geborsteld metaal, en een ergonomische controller om de toy en de twee motoren te bedienen. Die werkt op 4 eenvoudige AA-batterijen, die samen behoorlijk wat power leveren.  

Treble & Bass Technologie: zoek de perfecte frequentie

1. Hoge frequenties voor de Treble Bullet

2. De Bass Bullet geeft diepe, rollende vibraties.

3. Combineren is de boodschap, pas de Treble en Bass aan om de perfecte frequentie te vinden.

4. Of geniet van vijf vooraf ingestelde vibratiepatronen, kies het perfecte patroon voor jou.

Kenmerken:

2 brushed metal bullets

Silicone, flexibele sleeve voor rond de penis onder de eikel

Afstandsbediening 

4 AA-batterijen (niet meegeleverd)

Bullets zijn spatwaterproof, te reinigen met vochtige doek

Sleeve is van medische silicone dus kan goed gereinigd worden en zelfs gekookt om te steriliseren

Te gebruiken met een dik watergebaseerd glijmiddel, zoals bijvoorbeeld Lubrifiant Intime Hydratant van YESforLOV

*De Treble en Bass motoren kennen wij bij Loveware ook erg goed van de fantastische Kurve G-Spot vibrator van hetzelfde merk. Wij zij grote fan van de sensaties van de twee motoren, bij de Kurve zitten die samen in één en dezelfde behuizing.

2 jaar garantie op onze toys.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    1+1=3

    Posted by Tc on 15th Aug 2023

    Ik liet de jarige geblinddoekt kennis maken met deze toy en gaf hem zelf de afstandsbediening van zijn cadeau. Nog geen 2 minuten na het aanzetten van de vibraties, volgde al een orgasme. ''Ik kon het echt niet tegenhouden'' klonk het verbaasd. En een zuchtende 'wauw!' heb ik ook een paar keer gehoord. Laat je dus zeker niet afschrikken door de vorm of het uitzicht van deze toy. Ik garandeer je een gevoel dat je nog nooit gevoeld hebt. De som van het samenspel van de motoren is niet 2 maar 3. En ok, de toy is nogal luidruchtig met de twee verschillende motoren die hangen te rammelen, maar het geluid dat je gaat maken bij het bijzondere orgasme dat je ervan krijgt, gaat dat overstijgen. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, dit budgetvriendelijke wauw-speeltje is absoluut het proberen waard! Het enige nadeel of zou kunnen zijn, is dat deze toy op AA batterijen werkt. Al kan je met een vers setje batterijen wel even voort en als je een nieuw pakje reserve hebt liggen, zit je zeker safe.

Videos Hide Videos Show Videos