Hot Octopuss Pulse Solo Lux

€149.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

Een trilplaat voor je frenulum en voorhuid. Nu met een afstandsbediening voor handenvrij plezier, nog krachtiger dan alle voorgaande versies, en een Turbo functie om meteen naar de allerkrachtigste stand te gaan.

De Pulse is geen vibrator, maar een heen-en-weer bewegende technologie aan een snelheid en intensiteit die je met je hand of op welke manier dan ook nooit kan nabootsen. 

De Pulse is dus een bijzondere penisstimulator, eentje die "oscillaties" gebruikt om de voorhuid, het frenulum en/of de rest van het orgaan heerlijk te stimuleren. 

De eigenlijke mechaniek is een krachtig trilplaatje dat heel snel en intens, maar ook traag en alles daartussen, kan heen en weer bewegen.

Deze 'LUX' versie van de Pulse kun je bedienen via een meegeleverde afstandsbediening. Die kan uit of in het meegeleverde polsbandje, zodat je de toy op afstand kan bedienen en de handenvrije fantasie compleet is.

Geniet van uw favoriete film en een glas wijn terwijl de Pulse uw penis verwent.

Met de Pulse hoef je niet heen en weer te bewegen, liever niet zelfs, voor het beste resultaat. 

Je kan er je slappe penis inleggen, en als je even geduld hebt en het juiste plekje zoekt, kom je tot een erectie - of niet - en tot ejaculeren. Inderdaad, de Pulse is zo intens dat je ook zonder erectie een orgasme of een ejaculatie kunt krijgen.

Perfect voor een vluggertje, om even stoom af te blazen dus, waarom niet? Of omgekeerd, als je even tijd hebt voor jezelf en lekker lui wil masturberen, kan je met de Pulse "edgen" tot je net niet op het punt staat klaar te komen.. en dan weer.

De feedback van onze klanten is zeer goed, maar je moet wel wennen aan het gevoel. Het orgasme komt over je heen, je hebt het minder onder controle dan met je eigen hand.

De Pulse een unieke toy. Het gebruik geeft je de mogelijkheid om het gevoel te ervaren 'hard gemaakt' te worden. Aan de andere kant is het ook een uitkomst als je last hebt van erectiestoornissen en toch gewoon wil klaarkomen.

 

100% waterproof

Aanpasbare intensiteit

Won meerdere sekstoy design prijzen 

Kan met of zonder erectie gebruikt worden!

Te gebruiken met glijmiddel op waterbasis voor de beste resultaten

11,7 x 6,7 x 7,2 cm

3 uur oplaadtijd met meegeleverde USB kabel

Opbergzakje en gebruiksaanwijzing meegeleverd

5 vibratiemodussen en 9 snelheden. 

Afstandsbediening met of zonder polsbandje te gebruiken.

2 jaar garantie.