Skip to main content

Hot Octopuss Pulse Solo Lux

Hot Octopuss

€149.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een trilplaat voor je frenulum en voorhuid.

 

Geen vibratie, maar een heen-en-weer bewegen! 

 

De Pulse aka 'The Guybrator' is de allereerste penisstimulator die "oscillaties" gebruikt om de voorhuid, het frenulum en/of de rest van het orgaan heerlijk te stimuleren. 

 

Geen vibraties dus, maar een soort trilplaatje dat heel snel en intens, maar ook traag en alles daartussen, kan heen en weer bewegen. De Pulse is en blijft de eerste in zijn soort. Het geeft een gevoel dat met niets te vergelijken valt.

 

Met de Pulse hoef je niet heen en weer te bewegen, je kan er je slappe penis inleggen en als je even geduld hebt en het juiste plekje zoekt, kom je tot een erectie - of niet - en tot ejaculeren. Inderdaad, de Pulse is zo intens dat je ook zonder erectie een orgasme of een ejaculatie kunt krijgen.

 

Perfect voor een vluggertje, om even stoom af te blazen dus, waarom niet? Of omgekeerd, als je even tijd hebt voor jezelf en lekker lui wil masturberen, kan je met de Pulse "edgen" tot je net niet op het punt staat klaar te komen.. en dan weer.

 

De feedback van onze klanten is zeer goed, maar je moet wel wennen aan het gevoel. Het orgasme komt over je heen, je hebt het minder onder controle dan met je eigen hand.

 

De Pulse een unieke toy. Het gebruik geeft je de mogelijkheid om het gevoel te ervaren 'hard gemaakt' te worden. Aan de andere kant is het ook een uitkomst als je last hebt van erectiestoornissen en toch gewoon wil klaarkomen.

 

Pulse Solo Lux is de magnetisch oplaadbare versie met afstandsbediening. De afstandsbediening kan je los bedienen, of in een bijgeleverd polsbandje zetten waardoor je de toy met je 'horloge' bedienen.

 

100% waterproof

 

Aanpasbare intensiteit

 

Won meerdere sekstoy design prijzen 

 

Kan met of zonder erectie gebruikt worden!

 

Oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

 

Te gebruiken met glijmiddel op waterbasis voor de beste resultaten

 

11,7 x 6,7 x 7,2 cm

 

2 jaar garantie.