Arcwave Ion Masturbator met Pleasure Air technologie

Arcwave

€189.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Womanizer 'Pleasure Air' of luchtdrukstimulatie, maar dan in een toestel voor de penis! WOW Tech heeft een mooi toestel gemaakt dat de Pleasure Air technologie omzet in een versie voor mannen.

Het gevoel van dit soort gerichte luchtdrukstimulatie, is alsof je wegsmelt en kan een heel ander soort, intense ontlading meebrengen. Het gevolg van een zeer gerichte stimulatie van het frenulum. Daar zitten geheimzinnige lustreceptoren die de naam 'Corpusculen van Pacini' meekregen. Dat hoef je niet te weten om ervan te genieten.

Het resultaat is een 'andere' orgastische ervaring die je repertoire aan genot uitbreidt. Gaat en geniet met dit prachtige toestel!

Kenmerken

Stroker voor de penis, met luchtdrukstimulatie. De luchtdruk komt via een zacht trillend "tuitje" op een dieper liggend mechanisme, binnenin een flexibele huls die je over je penis trekt. Of je laat je stijve penis er in glijden met behulp van wat (bijgeleverd) glijmiddel.  Je positioneert je frenulum (daar waar je voorhuid aan je penis vastzit, of vastzat) vlak boven en op het tuitje.

8 luchtdrukstimulatie standen.

"Smart Silence", hij gaat alleen werken bij een goed contact met de penis, wat hem meteen minder luid maakt. Als hij goed zit hoor je hem maar zachtjes. Schakel je hem in zonder peniscontact dan kan hij best luid zijn. Vandaar deze functie.

"CleanTech silicone", dat wil zeggen hypoallergeen materiaal in medische kwaliteit. Makkelijk te reinigen onder de kraan. Je kan de twee delen draaien om de Arcwave ion te openen voor nog eenvoudigere reiniging. 

Mooi opbergdoos en basis waarin je de toy kan opladen en ook laten drogen.

Waterproof!

USB oplaadkabel inbegrepen

Totale lengte 15,4 cm, breedte 5 cm, hoogte 8,3 cm, binnen-Ø3,3 cm.

Silicone, PU, ABS.

2 jaar garantie.