Skip to main content
Glijmiddelen

Glijmiddelen

Glijmiddelen verhogen het plezier van bijna elke seksuele handeling. In tegenstelling tot wat u zou denken, is de graad van opwinding niet altijd recht evenredig met de vochtigheidsgraad. U mag dan wel op temperatuur zijn, maar uw lichaam wil niet altijd mee.

Met een glijmiddel kunt u meteen een sexy, glad gevoel hebben. De rest komt vanzelf. Probeer het uit, u zal dit een van uw favoriete seksinstrumenten gaan vinden!

Er zijn heel veel glijmiddelen op de markt, maar eigenlijk maar drie soorten: silicone, glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op oliebasis. Die laatste is niet geschikt voor vrouwen, omdat olie niet makkelijk wegwast uit de vagina.

Silicone is het duurste, maar ook het duurzaamste glijmiddel. Het voelt heel anders dan dan watergebaseerde glijmiddelen: silicone is altijd gladder, zachter en nooit plakkerig.

Wil je het beste van twee werelden, dan kan je ook voor hybride glijmiddelen gaan, deze hebben een waterbasis met een geconcentreerde dosis silicone: safe voor toys en iets gladder dan watergebaseerd!

Er bestaan ook verwarmende en eetbare glijmiddelen. Deze zijn altijd op waterbasis.