Skip to main content

YESforLOV Lubrifiant Naturel aux Algues

YESforLOV

€29.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

Het eerste YESforLOV glijmiddel zonder glycerine, op basis van extracten uit handgeschept zeewier uit Bretagne. De zeewierextracten verdikken de wateroplossing zodat het een aangenaam gladde ervaring wordt zonder plakkerig achter te blijven.

De Lubrifiant Naturel aux Algues bevat 99,3% natuurlijke bestanddelen, waarvan het grootste deel organisch gecertificeerd. Water kan geen biolabel hebben. Het glijmiddel is geformuleerd zonder glycerine en glycerinederivaten om ook de meest gevoelige gebruiksters een gezonde en natuurlijke lubricatie te bieden. 

Dit unieke glijmiddel met zeewier kleur- en geurloos, het is verzachtend, het respecteert de pH van de vaginale flora en beschermt de vochtbalans van de slijmvliezen. Voor een gerust gevoel en veel comfort tijdens de betrekkingen.

 

100 ml tube - 3.4 fl. oz

Compatibel met seksspeeltjes en condooms.

 

(*) ISO-norm 16128, uitgezonderd het water.

De producten van het merk YESforLOV beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen zowel aangaande het respect voor de gevoelige slijmvliezen, met aangepaste osmolaliteit (vochtbalans) en fysiologische PH, alsook qua verpakkingen en flacons. Alles is 100% made in France.

Videos Hide Videos Show Videos