YESforLOV Lubrifiant Ultime

YESforLOV

€39.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Lubrifiant Ultime van het France merk voor sensuele cosmetica YESforLOV is precies wat het zegt: de ultieme glijgel op basis van geselecteerde siliconen. In drie consistenties voor de fijnproevers.

Alle drie de Lubrifiants Ultime bieden een zijdezacht gevoel voor extra sensuele uitwendige en inwendige massage, elke frictie verdwijnt en in de aanraking zit alleen nog sensualiteit en gevoel. Ze hebben een uitzonderlijk langdurige glijkracht.

Alle drie zijn het uiterst gladde gels die nooit kleverig worden en altijd satijnig aanvoelen. Het heerlijke gevoel alle plekjes te kunnen verwennen zonder enige frictie, zonder dat je moet 'bijtanken' en zonder zorgen. 

Alle drie zijn ze geschikt voor alle mogeijke sensuele en seksuele handelingen: orale seks, massage, aftrekken, vingeren, anale en vaginale penetratie.. de verschillen zijn subtiel en het hangt van uw persoonlijke smaak af en wat u ermee wil gaan doen.

 

FLUIDE is dun, het meest geschikt voor een lichaamsmassage. Hoe dunner, hoe verder het middel uitdeint op de huid. Hoe minder residu er is. Maar hoe minder bufferend het laagje wordt.

 

MEDIUM is de meest polyvalente, je kan er een behoorlijke oppervlakte mee bestrijken met toch een behoorlijk bufferend effect als het voor penetratie wil gebruiken.

EPAIS is de dikste, sterkste en meest aangewezen voor als u veel buffering wil hebben, bijvoorbeeld bij anale penetratie.

 

100 ml

Made in France

Op siliconebasis, dus niet geschikt voor sekstoys in silicone.

Geen parfum, geen minerale olie, geen allergenen, geen parabenen.

Dermatologisch en gynaecologisch getest.

Geschikt voor alle huidtypes en voor zelfs de meest gevoelige slijmvliezen.

Geen enkele invloed op de vaginale ph.

Compatibel met condooms.

De producten van het merk YESforLOV beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen zowel qua inhoud en functionaliteit als wat de verpakkingen en flacons betreft. Alles is 100% gemaakt in Frankrijk.