Pjur Original Bodyglide diverse formaten

€18.90 - €74.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

Pjur original bodyglide is de originele siliconengebaseerde glijgel van Pjur, waar velen steeds weer naar teruggrijpen. Sensueel, zonder enig aroma of parfum, zijdezacht, eindeloos lang glijdend.

Deze volledig neutrale en doorzichtige gel is superieur glad en duurzaam in gebruik. Je kan hem gebruiken voor massages, penetratie, anale seks,... zonder ooit van flesje te hoeven veranderen.

Opgelet wel: silicone glijmiddelen kan je niet met sekstoys in silicone combineren. Dat kan het oppervlak van de toy aantasten, afhankelijk van de graad van silicone.

Pjur® Original is smaakloos en geurloos, en wordt niet door de huid opgenomen (in tegenstelling tot watergebaseerde glijmiddelen). Het is daarom een geschikt alternatief voor personen die snel last hebben van gevoeligheden of zelfs allergische reacties op watergebaseerde gels.

Geur- en smaakloos. Pjur Original Bodyglide is nooit plakkerig en trekt niet in de huid, waardoor het zeer duurzaam is in gebruik. Aangewezen voor het versterken van het gevoel bij alle mogelijke seksuele handelingen, en bij uitstek geschikt voor wederzijds strelen en masturberen. Vrij van parfum of bewaarmiddelen. Geschikt voor gebruik met latex condooms. Niet zaaddodend.

Ingrediënten: cyclopentasiloxane, dimethicone, dimethiconol.

Videos Hide Videos Show Videos