Skip to main content

Pjur Med Repair Glide 100 ml

Pjur

€18.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Glijmiddel op waterbasis voor de zeer gevoelige huid, met natuurlijke of natuuridentieke bestanddelen. Door toevoeging  van hyaluronzuur ontstaat een optimale hydratatie van de huid en een lang aanhoudend glijvermogen, zonder plakkerig te worden.

Een intensief gehydrateerde huid heeft betere regeneratieve eigenschappen. Een onzichtbaar glijlaagje beschermt uw huid tegen droogheid en maakt ze soepel. Uw huid voelt zijdezacht aan.

Goede watergebaseerde glijmiddelen zoals deze Pjur Med Repair Glide voelen zeer natuurlijk aan en worden niet plakkerig. Watergebaseerde glijmiddelen zijn vooral aanraders voor gebruik bij penetratie en op speeltjes... maar ook voor (wederzijds) masturberen of orale seks, u mag dit glijmiddel ook proeven.

Watergebaseerde glijmiddelen trekken in de huid in en drogen daardoor altijd sneller op dan silicone of oliegebaseerde glijmiddelen.

TIP: Bij aanraking met vocht wordt een watergebaseerd glijmiddel terug glibberig, het "heractiveert" als het ware.

Afmetingen:

100 ml.

Kleur:

Doorzichtig.

Samenstelling:

 

Uitstekende compatibiliteit met huid en slijmvliezen - dermatologisch bevestigd. Geschikt voor gebruik met latex condooms. Vrij van synthetische kleur- en reukstoffen alsook van paraffineproducten. Olie- en vetvrij. Smaak en geurneutraal. Natuuridentieke conserveringsstoffen: benzylalcohol, natriumbenzoaat en kaliumsorbaat. Geen voorbehoedmiddel. Bevat geen zaaddodende stoffen. Ingrediënten: Water, Plantenglycerine, Xanthaangom, Sodium Hyaluronaat, Benzylalcohol, Sodiumbenzoaat, Potassiumsorbaat, Citroenzuur.