Skip to main content

Shipping & Returns

Ruud pakt een bestelling in

 

 

Retourbeleid

 

U kunt de meeste nieuwe, ongeopende artikelen binnen 30 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. Dat geldt nooit voor een lingeriesetje of voor toys, omwille van hygiënische redenen, met uitzondering van de artikelen die in een onaangeroerde cellofaanverpakking zitten. Dit geldt ook niet voor cosmetica- of alle andere artikelen, als werd vastgesteld dat deze gehanteerd, uitgepakt of getest werden.

Alle artikelen die nog in onze ongeopende verzenddoos zitten kunnen zoals ze ontvangen werden, ook geretourneerd worden.

We vergoeden ook de verzendkosten voor retourzendingen als de retourzending het gevolg is van onze fout (u heeft een incorrect of defect artikel ontvangen, etc.).

 

U kunt verwachten dat u uw terugbetaling binnen vier weken na het afgeven van uw pakket aan Bpost of een andere pakketvervoerder ontvangt, hoewel u in veel gevallen de terugbetaling sneller zult ontvangen.

Deze periode omvat de transittijd voor ons om uw retourzending van de vervoerder te ontvangen (5 tot 10 werkdagen), de tijd die we nodig hebben om uw retourzending te verwerken zodra we deze ontvangen (3 tot 5 werkdagen), en de tijd die uw bank nodig heeft om ons terugbetalingsverzoek te verwerken (5 tot 10 werkdagen).

 

Als u een artikel moet retourneren, neem dan contact met ons op met uw ordernummer en details over het product dat u wilt retourneren. We zullen snel reageren of en met instructies over hoe u artikelen van uw bestelling kunt retourneren.

 

 

Verzending

We verzorgen alle pakjes persoonlijk en met liefde, en verzenden ongelofelijk discreet. Aan de verpakking of verzender kun je absoluut niet zien dat het pakket(je) intieme zaken bevat. We voegen bij élke bestelling een bijpassend staaltje en info over onze bijkomende services.

Hoewel het zo niet op de website staat, kunnen we op vraag naar vrijwel elk adres ter wereld verzenden. Houd er rekening mee dat er beperkingen zijn voor sommige producten en dat sommige producten niet naar internationale bestemmingen kunnen worden verzonden.

Neem contact met ons op en we regelen alles van A tot Z inclusief een kasticket, betaallink en tracking voor uw pakket. Wanneer u via contact met ons een bestelling plaatst, schatten we de verzend- en leveringsdata voor u op basis van de beschikbaarheid van uw artikelen en de bestemming die u kiest. 

We verzenden altijd naar huisadressen, nooit naar postbussen. Je kan echter altijd zelf het bestemmingsadres en de leveringsvoorkeuren wijzigen via Bpost zodra je de traceerlink ontvangt. We verzenden altijd met Bpost - de Belgische postdiensten - tenzij anders aangegeven via een orderbericht na de bestelling. De traceerlink wordt verstrekt zodra het verzendlabel is aangemaakt en opnieuw automatisch zodra de verzending onderweg is.

Contacteer ons als we op vragen kunnen antwoorden.

Happy sextoy shopping!

Rebecca