Skip to main content

Hot Octopuss Pulse Queen

Hot Octopuss

€99.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

PULSE QUEEN is in the house! De unieke oscillerende - pulserende grinding toy voor vrouwen en anderen met een vulva. Het is een beest van een toy, maar ook zeer ergonomisch en licht. Lees vooral verder voor de link naar een review en meer details.

HOT OCTOPUSS is het Britse merk bekend van de eerste 'guybrator' PULSE*, met een vorm die zich rondom elke fallus kan aanpassen en met technologie die je frenulum stimuleert door het op een traag of sneller tot heel snel tempo heen en weer te bewegen, zoals met een pulse plate. 

Deze PULSE QUEEN is de versie bedacht voor vulva's, eindelijk! PULSE QUEEN is een externe toy, waarmee je vast ook weer andere genitaliën en lichamen kan plezieren. Maar voor de vulva is dit alleszins een geweldige toy, heel anders dan de anderen alweer, en er zijn al meteen rave reviews van, zoals deze van Supersmashcache. ^^

De power van deze toy dringt diep door tot in de volledige interne clitoris en meer, en is best vergelijkbaar met Wands zoals Magic Wand of VIM. De vorm is dan weer een stuk compacter, gebogen en handzaam in een mooie appelblauw zeegroene kleur, en met een kegelvormige silicone kop die meegeeft, die je kan rollen en die oscilleert - pulseert tegen je huid.

De PULSE QUEEN is een ultra lichtgewichtje en heeft een robuuste kast, zodat je er desgewenst handenvrij op kan grinden. De bediening is zéér eenvoudig, je hoeft niet of nauwelijks na te denken en zo hoort het!

Kort:

Vibrator met PulsePlate-technologie**
- Pulserende klop-impulsen voor vulva & clitoris
- 7 modi en 9 snelheden
- Superstil (< 45dB)
- Eenvoudige bediening met een druk op de knop
- Handig en lichtgewicht
- Oplaadbaar – inclusief USB-oplaadkabel met jack
- Inclusief opbergzakje

De diep vibrerende klop-impulsen zijn eenvoudig te bedienen met de (+/-) knop in 7 modi en 9 snelheden. Zelfs in bad en douche, aangezien hij waterdicht is. De krachtige vibrator is superstil (< 45dB) voor discreet spel.

De PULSE QUEEN is ergonomisch, licht en ligt daarmee uitstekend in de hand. De knoppen zijn tactiel en heel makkelijk te bedienen. De toy heeft een lang en gebogen handvat, alles is er dus op gericht om makkelijk en comfortabel te kunnen stimuleren, zonder frustratie over knoppen of gewicht.

De PULSE QUEEN is gemakkelijk te begeleiden naar de fijnste plekjes, de kop rolt zacht over de vulvalippen - en gemakkelijke te bedienen tijdens positieveranderingen. De PULSE QUEEN past zich optimaal aan het lichaam en de bewegingen aan. Maximaal plezier met maximaal comfort!

Oplaadbaar – USB-oplaadkabel inbegrepen. Ook inclusief is een opbergzakje.

Totale lengte 18 cm, 5,5 cm breed, 5,5 cm hoog.
Gewicht 175 g.
Siliconen, ABS.

 

*Over de PULSE: Mannen rapporteren te kunnen ejaculeren met de PULSE, zonder tot een erectie te hoeven komen. Het kan natuurlijk wel, maar het hoéft niet. De PULSE is een oscillerende toy, en met de pulserende plaat (ter grootte van een muntje) op het juiste frenulum-plekje voelt dit totaal anders aan dan de op-en-neer-beweging van de voorhuid.

2 jaar garantie op onze toys.