Skip to main content

Workshop Aftrekken Online

Workshops

€30.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Na aankoop sturen wij u details en de Zoomlink via mail. Met vragen kan u terecht bij Rebecca op rebecca@loveware.be of WhatsApp +32(0)479994999
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Workshop van en met Rebecca Verreth, eigenares Loveware shop en opleidingsverantwoordelijke Fun Factory Party's. Deze workshop wordt enkel online gegeven en is informatief en praktijkgericht. 

Elke man en vrouw houdt ervan om met de vingers tot een orgasme te worden gebracht. In de praktijk leren we vooral van onze partner(s). Soms komt wat extra info en praktijktips echter goed van pas!

U krijgt naast theorie ook volop oefeningen en kan na de sessie eventueel meteen verder aan de slag met uw partner. Dat is natuurlijk het grote voordeel van een online workshop.

Wel raden wij u aan de workshop zelf alleen te volgen. Nadien kan uw partner met uw kersverse technieken kennis maken. De Zoom is enkel voor betalende deelnemers toegankelijk.

De workshop wordt online gegeven en u wordt gevraagd een dildo en een goed glijmiddel op siliconenbasis bij de hand te hebben*. Een dildo met een zuignap is te prefereren, of eentje met een basis zodat hij rechtop kan staan kan eentueel ook. Een komkommer mag! Geen verplichtingen ^^, maar het is veel minder handig. In dat geval bent u beter met z'n tweeën zodat één persoon het attribuut kan vasthouden.

* Koopt u er graag ééntje aan voor deze workshop, en wil u daar advies bij, stuur dan gerust een mailtje naar rebecca@loveware.be of WhatsApp +32(0)479994999. Minimaal 1 week voor de datum van de cursus!

Duur: 1,5 uur
Investering: 30 euro
Minimum 3 en Maximum 12 deelnemers
Uw deelname is bevestigd bij betaling
Opgelet: uw aankoop is niet terugbetaalbaar, tenzij wij de workshop zelf zouden annuleren.
Met vragen vooraf kan u terecht bij rebecca@loveware.be of via WhatsApp +32479994999.

Workshop via een besloten Zoom. Met Rebecca Verreth, eigenares Loveware shop en opleidingsverantwoordelijke Fun Factory Party's sinds 2004. Deze workshop wordt enkel online gegeven en is informatief en praktijkgericht.