Skip to main content

Workshop G-Spot en Vrouwelijke Ejaculatie online

Workshops

€30.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Na aankoop sturen wij u details en de Zoomlink via mail. Met vragen kan u terecht bij Rebecca op rebecca@loveware.be of WhatsApp +32(0)479994999
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Workshop van en met Rebecca Verreth, eigenares Loveware shop en opleidingsverantwoordelijke Fun Factory Party's. Deze workshop wordt enkel online gegeven en is informatief en praktijkgericht. 

Elke biologische vrouw heeft een G-spot en elke vrouw kan leren ejaculeren. Maar wat is de G-spot precies en waar komt de ejaculatie vandaan? Naast theorie bespreken we tips & trics.

U krijgt huiswerk en kan na de sessie meteen met de oefeningen aan de slag. Wij raden u aan de workshop alleen te volgen en de tips alleen uit te proberen. Nadien kan uw partner kennismaken met uw ontdekkingen.

In de workshops komt het gebruik van toys en bekkenbodemballetjes aan bod, maar dit is geen voorwaarde of een must om baat te hebben bij de workshop. 

Wat wij u wél aanraden in huis te nemen is een goed glijmiddel op siliconenbasis, we denken aan lubrifiant ultime medium of épais. Er zijn echter géén verplichtingen.


Duur: 1,5 uur
Investering: 30 euro
Minimum 3 en Maximum 12 deelnemers
Uw deelname is bevestigd bij betaling
Opgelet: uw aankoop is niet terugbetaalbaar, tenzij wij de workshop zelf zouden annuleren.
Met vragen vooraf kan u terecht bij rebecca@loveware.be of via WhatsApp +32479994999.

Workshop via een besloten Zoom. Met Rebecca Verreth, eigenares Loveware shop en opleidingsverantwoordelijke Fun Factory Party's sinds 2004. Deze workshop wordt enkel online gegeven en is informatief en praktijkgericht.