Workshop Anale Seks 101 Online

Workshops

€30.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Na aankoop sturen wij u details en de Zoomlink via mail. Met vragen kan u terecht bij Rebecca op rebecca@loveware.be of WhatsApp +32(0)479994999
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Workshop van en met Rebecca Verreth, eigenares Loveware shop en opleidingsverantwoordelijke Fun Factory Party's. Deze workshop wordt enkel online gegeven en is informatief en praktijkgericht. 

U zou graag op een veilige en plezierige manier aan anale seks beginnen? Dan is het aangewezen om kennis te nemen van een aantal tips en trics. Aan bod komen : anatomie, weetjes, tips voor ontspannen anaal plezier, tips voor partners, posities, hygiëne en toys.

Wij presenteren in een online en besloten sessie, u heeft de kans om vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen en ontvangt een kortingscode om bij uw volgende aankoop te gebruiken.

Duur: 1,5 uur
Investering: 30 euro
Minimum 3 en Maximum 12 deelnemers
Uw deelname is bevestigd bij betaling
Opgelet: uw aankoop is niet terugbetaalbaar, tenzij wij de workshop zelf zouden annuleren.
Met vragen vooraf kan u terecht bij rebecca@loveware.be of via WhatsApp +32479994999.

Workshop via een besloten Zoom. Met Rebecca Verreth, eigenares Loveware shop en opleidingsverantwoordelijke Fun Factory Party's sinds 2004. Deze workshop wordt enkel online gegeven en is informatief en praktijkgericht.