Skip to main content

Bunt Anal Vibrator

BUNT

€49.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een knalgele, zonnige toy voor anaal gebruik. Dàt is onbeschaamd en daar houden we van. De BUNT anale vibrator heeft een klein formaat en is licht flexibel. De welvingen maken dat je meer dan één penetratie kan voelen en de laatste welving naar de basis toe hoort buiten te blijven. 

Deze vibrator is waterdicht, heeft een zijdezacht oppervlak - echter zonder dat je er in kan knijpen - , en heeft een bollere kop zodat het wel meteen goed voelbaar is. Na de eerste welving wordt de toy weer slank tot de volgende hobbel, die je niet per sé moèt inbrengen, maar het mag. Het lichte ontwerp ligt comfortabel in de hand, en de zijdezachte textuur zorgt voor maximaal comfort.

De krachtige motor biedt 10 gevarieerde vibratiestanden die gemakkelijk te bedienen zijn onderaan de basis van het speeltje. Ook geschikt voor plezier onder water dankzij de waterdichtheid. Oplaadbaar met de meegeleverde USB-oplaadkabel.

Totale lengte 12,6 cm

Inbrengbare lengte +/- 10 cm

Ø 1,5 tot max. 3,4 cm 

Gemaakt van siliconen, PU en ABS

Te gebruiken met een watergebaseerd glijmiddel, en te reinigen met water en zeep, of een toy cleaner voor en na elk gebruik. Vergeet niet met water na te spoelen na het reinigen. Drogen aan de lucht.

2 jaar garantie op onze toys.