Skip to main content

Bunt G-spot Vibrator

BUNT

€54.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Elegante, kleine en licht flexibele vibrator met een ronde massagekop voor de G-Plek of uitwendige stimulatie van de vulva of penis. De G-plek ligt bij de meeste vrouwen absoluut niet ver in de vagina, breng deze toy met de gebogen kop naar de buikwand toe in en je bent er vrijwel altijd al. Houd deze dan gewoon op de plaats of masseer, met of zonder vibratie. 

Deze vibrator is waterdicht, heeft een zijdezacht oppervlak - echter zonder dat je er in kan knijpen - , en heeft een bollere kop zodat het wel meteen goed voelbaar is. De toy is verder vrij slank en is comfortabel om in de hand te houden en te manipuleren. De zijdezachte textuur zorgt voor maximaal comfort.

De krachtige motor biedt 10 gevarieerde vibratiestanden die gemakkelijk te bedienen zijn onderaan de basis van het speeltje. Ook geschikt voor plezier onder water. Oplaadbaar met de meegeleverde USB-oplaadkabel.

Totale lengte 14,5 cm

Inbrengbare lengte +/- 9 cm

Ø 2 tot max. 3 cm 

Gemaakt van siliconen, PU en ABS

Te gebruiken met een watergebaseerd glijmiddel, en te reinigen met water en zeep, of een toy cleaner voor en na elk gebruik. Vergeet niet met water na te spoelen na het reinigen. Drogen aan de lucht.

2 jaar garantie op onze toys.