We-Vibe Rave 2 G-spot Vibrator

We-Vibe

€139.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Rave 2 van het merk We-Vibe heeft een interessant, a-symmetrisch design dat speciaal voor stimulatie van de G-spot ontworpen is, maar dan anders dan anders. Het  geheim ligt hem in de vorm.

Rave 2 heeft een 'twist' - alsof je hem als een dweil een halve slag hebt uitgewrongen -, over de hele lengte. De toy is ook niet rond, maar heeft drie randen die dus mee krommen met het design. Ze heeft tot slot wel een dikker uiteinde, zoals de meeste G-spot toys. 

Je kan de toy in- en uit bewegen en er druk mee zetten op de G-spot, als je dat wenst. Maar de echte magie zit hem in de draaibeweging. De bedoeling is dat je de Rave tegen de G-spot draait in halve rondjes ('twist'), voor een continu contact met de G-spot.

Dat kan een kleine, trage beweging zijn, die met weinig moeite uit te voeren is, om de G-spot met de twists van de randen én de verschillende vibratiedieptes te plezieren. De meeste vrouwen voelen meer of minder plezier op verschillende plekjes, en door meer of minder scherpe druk en stimulatie, en dat is met deze Rave goed te voelen.

De Rave heeft drie randen: een zeer afgeronde, een minder afgeronde en een laatste veel scherpere rand (de Pleasure Edge). Alle drie geven ze je verschillende sensaties als je de toy ronddraait.

Dit alles was al aanwezig in de oorspronkelijke Rave. Waar de Rave 2 verschilt? 

1) de scharnier in het midden, waardoor je toy in de gewenste hoek kunt verbuigen om ze nog makkelijker te kunnen vasthouden en hanteren. Ze voelt al naargelang de hoek ook veel dieper.

2) de bijkomende motor. Er is niet alleen een motor aanwezig in het uiteinde van de toy, maar ook net na de buiging, zodat deze de ingang van de vagina kan stimuleren. Precies daar waar de toy naar binnen gaat zijn er ontzettend veel zenuwuiteinden.

3) de diepte en de intensiteit van de motoren is nog verbeterd tegenover de vorige versie. De motoren zijn apart van mekaar instelbaar.

Rave 2 kan je op afstand of zelf bedienen met de We-Vibe app en is echt zeer stil en krachtig. De toy is ook zeer geschik voor externe stimulatie van de clitoris of als rugmassager. Niet geschikt voor anale penetratie omdat er geen basis op zit.

Te gebruiken met een goed watergebaseerd glijmiddel. 

Wassen kan onder de kraan, drogen best aan de lucht.

Totale lengte 20,2 cm, inbrengbaar ongeveer 15 cm, Ø max. 3,9 cm.

Fluisterstille G-spot vibrator met 2 motoren
Dubbele stimulatie van de vagina en vaginale opening
Uniek gedraaid ontwerp voor continu contact met de G-plek
Buigbaar voor een gepersonaliseerde ervaring
10+ vibratie standen in elke motor
Waterdicht
Zijdezachte silicone toplaag
Bedienbaar via de We-Vibe App voor handiger bediening of om de controle uit handen te geven, zelfs wereldwijd
Handige toetsenvergrendeling
Signaal batterijstatus
Oplaadbaar - magnetische USB-kabel inbegrepen
Opbergzakje inbegrepen

2 jaar garantie op onze toys.