Skip to main content

Bunt Rabbit Vibrator

BUNT

€64.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Zachte rabbit vibrator in een flashy combinatie van felroze en turquoise. Voorzien van twee uiteinden, één voor vaginale stimulatie en één met schattige rabbit oortjes voor uitwendige clitorale stimulatie. Elk van de uiteinden heeft een eigen motor voor afwisselende of gelijktijdige stimulatie.

Deze vibrator is waterdicht, heeft een zijdezacht oppervlak - echter zonder dat je er in kan knijpen - , en kan licht gebogen worden. Het eerder kleine ontwerp maakt dat de kans dat het design jouw vulva 'past' groter is dan bij grotere (langere) formaten. Het konijntje ligt comfortabel in de hand, en de zijdezachte textuur zorgt voor maximaal comfort.

De krachtige motoren bieden 10 gevarieerde vibratiestanden die gemakkelijk te bedienen zijn onderaan de basis van het speeltje. Ook geschikt voor plezier onder water dankzij de waterdichtheid. Oplaadbaar met de meegeleverde USB-oplaadkabel.

Totale lengte 14,5 cm

Inbrengbare lengte 9,9 cm

Ø 2,2 - max. 3,4 cm

Gemaakt van siliconen, PU en ABS

Te gebruiken met een watergebaseerd glijmiddel, en te reinigen met water en zeep, of een toy cleaner voor en na elk gebruik. Vergeet niet met water na te spoelen na het reinigen. Drogen aan de lucht.

2 jaar garantie op onze toys.