Je Joue Fifi elegante rabbitvibrator

€119.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

Is Fifi de mooiste Rabbit vibrator op de markt? Ze ziet er uit om op te eten. Niet te groot, zwaar genoeg, overal fluwelig glad zonder enige naad. Ze heeft flexibele oren, maar ook een harde, naar de G-spot gerichte schacht. En Fifi is krachtig als geen andere.

Je Joue heeft zijn kenmerkende motoren zelf ontwikkeld en was als eerste merk op de markt pionier in "rumbly", dus diepe vibraties. Veel leuker dan de tot dan toe gangbare en nog steeds veel gebruikte "buzzy", d.w.z. oppervlakkige motoren.

De vibraties zijn altijd aangenaam, ongeacht of je ze op een lage of meer intense stand gebruikt. Met de Fifi in je vagina en de oortjes op je vulva wordt je clitoris aan alle zijden gestimuleerd en gemasseerd. 

De vibraties kunnen variëren in elk oor en in de schacht. Fifi geeft je zowel G-spot als clitorale stimulatie, met 5 vibratie levels en 6 intervallen. Je kan haar zo instellen dat alleen de oortjes trillen, of alleen de schacht, of beiden tegelijk, of dat de vibraties heen en weer gaan van schacht naar oortjes en terug.

De knopjes van Je Joue zijn makkelijk in gebruik: een Plus-knop voor harder, een Min-knop voor zachter, en daartussen nog een knopje waarmee je de vibraties op pulsatiemodus zet. Die modus kun je ook weer harder en zachter zetten.

Stil tijdens het gebruik en 100% waterproof. Uiteraard (magnetisch) oplaadbaar.

Kenmerken:

Glad en zijdezacht lichaamsveilig silicone

100% waterdicht en makkelijk te reinigen

Magnetisch oplaadbaar met meegeleverde USB-lader

Vijf vibratiepatronen (intensiteiten) en zeven soorten pulsatiestanden

Stil

2 uur opladen = 2 uur spelen

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

2 jaar garantie.