Je Joue Hera

Je Joue

€114.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Hera is een mooie dubbele stimulator van het 'Rabbit' type, dat wil zeggen zowel inwendige als uitwendige stimulatie van de vulva en clitoris. Hera is een ergonomisch redesign van de klassieke Rabbit, met een 100% zacht silicone laagje met een enige 'give'.

Het inwendige deel is gebogen en zo gevormd dat meerdere plezierige stimulaties van alle erectiele weefsels en de G-spot geraakt kunnen worden. Het uitwendige deel is flexibel en heeft de vorm van een brede flexibele duim, om meer oppervlak te kunnen stimuleren en druk te kunnen zetten. Het geheel is erg ergonomisch en eerder rank en slank. 

De beroemde ultra-lage frequentie motoren van JE JOUE kunnen afzonderlijk van mekaar bediend worden, en masseren zowel uitwendig als inwendig de het erectiele weefsel en de zenuwuiteinden vanaf de basis. Voor een fantastisch 'blended', dus dieper orgasme.

Er is ook een volledig flexibele versie van deze Hera, de Hera Flex in zwart. Met een eige 'FLEX' technologie waarbij alle delen van de vibrator met je lichaam kunnen mee bewegen en in de gewenste vorm gezet kunnen worden.

Je Joue heeft zijn kenmerkende motoren zelf ontwikkeld en was als eerste merk op de markt pionier in "rumbly", dus diepe vibraties. Die zijn voor de meeste mensen een stuk aangenamer en ze gaan ook dieper dan de tot dan toe gangbare en nog steeds veel gebruikte "buzzy", d.w.z. oppervlakkige motoren.

De vibraties zijn altijd aangenaam, ongeacht of je ze op een lage of meer intense stand gebruikt. 

De vibraties hebben 5 intensiteiten en 7 patronen. De knopjes van Je Joue zijn makkelijk in gebruik: een Plus-knop voor harder, een Min-knop voor zachter, en daartussen nog een knopje waarmee je de vibraties op pulsatiemodus zet. Die modus kun je ook weer harder en zachter zetten.

Stil tijdens het gebruik en 100% waterproof. Uiteraard (magnetisch) oplaadbaar.

Kenmerken:

Glad en zijdezacht lichaamsveilig silicone

100% waterdicht en makkelijk te reinigen

Magnetisch oplaadbaar met meegeleverde USB-lader

Vijf vibratiepatronen (intensiteiten) en zeven soorten pulsatiestanden

Stil

2 uur opladen = 2 uur spelen

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

In paars of fuchsia

2 jaar garantie