Je Joue Juno

Je Joue

€109.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Juno is een klassieke, ranke en erg elegante vibrator voor uitwendige of inwendige stimulatie van de vulva en clitoris. Juno heeft een kurve die stimulatie makkelijker maakt en een afgeplat uiteinde dat speciaal voor het inwendig stimuleren van de G-spot erg geschikt is.

Je Joue noemt de Juno een 'Wand' vibrator, wat eerder met de power en de idee van een toverstaf te maken heeft dan dat het op een klassieke 'Wand' zoals de Magic Wand met bolle kop lijkt. De toy heeft een 100% silicone laagje met een enige 'give'.

De beroemde ultra-lage frequentie motor van JE JOUE masseert zowel uitwendig als inwendig het volledige erectiele weefsel en de zenuwuiteinden vanaf de basis. Voor een dieper orgasme waar de tenen van gaan krullen.

Er is ook een volledig flexibele versie van deze Juno, de Juno Flex in zwart. Met 'FLEX' technologie waarbij de vibrator met je lichaam mee beweegt en in de gewenste vorm gezet kan worden.

Je Joue heeft zijn kenmerkende motoren zelf ontwikkeld en was als eerste merk op de markt pionier in "rumbly", dus diepe vibraties. Die zijn voor de meeste mensen een stuk aangenamer en ze gaan ook dieper dan de tot dan toe gangbare en nog steeds veel gebruikte "buzzy", d.w.z. oppervlakkige motoren.

De vibraties zijn altijd aangenaam, ongeacht of je ze op een lage of meer intense stand gebruikt. 

De vibraties hebben 5 intensiteiten en 7 patronen. De knopjes van Je Joue zijn makkelijk in gebruik: een Plus-knop voor harder, een Min-knop voor zachter, en daartussen nog een knopje waarmee je de vibraties op pulsatiemodus zet. Die modus kun je ook weer harder en zachter zetten.

Stil tijdens het gebruik en 100% waterproof. Uiteraard (magnetisch) oplaadbaar.

Kenmerken:

Glad en zijdezacht lichaamsveilig silicone

100% waterdicht en makkelijk te reinigen

Magnetisch oplaadbaar met meegeleverde USB-lader

Vijf vibratiepatronen (intensiteiten) en zeven soorten pulsatiestanden

Stil

2 uur opladen = 2 uur spelen

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

In paars of fuchsia

2 jaar garantie op de toys.