Skip to main content

Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

Womanizer

€199.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Womanizer Premium 2 is een prachtig vormgegeven lay-on pulsator die via zogenaamde "contactloze" stimulatie van de clitoris zorgt voor snelle en intense orgasmes.

Womanizer Premium 2 bevat de originele Pleasure Air-technologie in de mooiste versie, met hoogwaardige behuizing. 

Ook zonder enige opwinding of erectie van de clitoris, dus zonder dat je hoeft te wennen aan de sensatie, kan je vrijwel onmiddellijk op weg zijn naar een hoogtepunt.

Inderdaad, zet de Premium 2 op je clit en je ervaart zonder enige moeite adembenemende orgasmes waar en wanneer je maar wil, met of zonder partner, in bed of onder de douche (de Womanizer Premium is 100% waterdicht - IPX7).

Womanizer Premium 2 biedt met wervelende luchtstroompjes zuigende en stimulerende impulsen in 12 intensiteitsniveaus. De niveaus kunnen worden ingesteld met een druk op de knop.

Bijzonder aan deze Premium (ook de Duo heeft deze functie): de stuurautomaatmodus regelt de intensiteit voor jou - hij kiest tussen "zacht", "gemiddeld" en intens ".

Dit betekent dat je niet precies weet wat er gaat komen en dat je gewoon achterover kunt leunen en van de verrassing kunt genieten.

De Womanizer Premium heeft bovendien ook een "Smart Silence" -functie. De pulsator start automatisch wanneer deze zich in de buurt van de huid bevindt en stopt weer wanneer deze van de huid wordt verwijderd. Je hoeft dus niet eens zelf op de start of stop-knop te duwen.

Heb je genoeg van al dat klaarkomen? Leg de toy dan gewoon weg en hij schakelt zelf automatisch uit.

Afmetingen: 155 x 50 x 35 mm.

Materiaal: ABS, PU-coating.

Het kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

Een extra, grotere stimulatiekop en een opbergtas zijn inbegrepen.

5 jaar garantie op alle Womanizer toys.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Nog nooit beleefd

    Posted by Bo on 3rd Jun 2023

    Wat een verrijking! Ik was nog nooit klaargekomen via bevrediging van de clitoris. Dit is echt een fenomenale ontdekking voor me. Bedankt!?? En euh, niet slechts 1 keer…