Womanizer Next

Womanizer

€209.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De nieuwste versie van de originele en volgens vele reviewers nog steeds de meest performante luchtdruktoy Womanizer NEXT. De luchtdrukgolven maken geen rechtstreeks contact met de glans clitoris en geven een subtiele, gerichte, voor vele vrouwen super aangename en efficiënte stimulatie. Deze toy is bijna onhoorbaar stil. 

Ze noemen heth zelf "3D Pleasure Air-technologie", die de clitoris stimuleert zonder contact en met precisie. Met 14 intensiteitsniveaus (+/-) en de nieuwe Climax Control in 3 niveaus kan je niet alleen de intensiteit aanpassen, maar ook de diepte van de pulserende drukgolven voor een spannende, natuurlijke sensatie.

Met Womanizer kan je meerdere orgasmes na mekaar hebben, zonder overstimulatie. Voor een ontspannen gevoel aan het einde van een orgasme schakelt de NEXT met één druk op de knop terug naar het allerlaagste niveau, de zogenaamde "afterglow".

Met de autopilotfunctie kan je het allemaal nog comfortabeler en verrassender maken. De NEXT verandert dan automatisch en willekeurig de intensiteit van de drukgolven. Eén van de favoriete functies, want dit laat je toe je aan de fantasie van een handige parter over te geven. Je hoeft niet op de knoppen te duwen voor een opbouw, dat doet de toy vanzelf!

Dankzij de "Smart Silence"-functie gaat de Womanizer NEXT alleen "aan" als er contact met de huid is. Best handig moest je onverwachts de toy willen uitschakelen, gewoon wegtrekken en hij stopt meteen. Tot je hem opnieuw aanlegt staat hij dan in de stand-bymodus. Zalig toch?

Je kan de toy ook in bad en in de douche gebruiken, en kliederen met glijmiddel, want de Womanizer NEXT is waterdicht.

De Womanizer NEXT ziet er eleganter uit dan de meeste concurrenten en bieden we aan in een zwart of een paars design. De Womanizer voelt zijdezacht aan met een volledig Soft Touch-oppervlak en is eenvoudig te bedienen met knopjes die ergonomisch zijn. 

Het stimulatietuitje is groter dan de vorige versies en samen met het vervangexemplaartje is het gemaakt van zijdezacht silicone.

Oplaadbaar - inclusief USB-oplaadkabel, opbergzakje en vervangkopje inbegrepen.

Makkelijk te reinigen met water en zeep, of een toy cleaner. Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.

Kenmerken:

3D Pleasure Air Technology
14 intensiteiten
Climax Control in 3 niveaus
Afterglow
Autopilot
Smart Silence
Waterdicht
Oplaadbaar - USB-kabel inbegrepen
Lengte: 19,3 cm - Diameter: 6,8 cm
ABS, PU, silicone.

2 jaar garantie op onze toys.