Puissante Coco

Puissante

€119.00
(2 reviews) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Coco is een creatie van een jonge Franse ingenieur, Marie Comacle. Zij was op zoek naar een mooie toy voor zichzelf, maar vond niet wat ze zocht op de markt. Coco is het resultaat van een Crowdfunding campagne die véél succesvoller was dan de jonge maakster had verwacht.

In plaats van de 100 exemplaren die ze vooropstelde verkocht ze er 1500 van! Op Instagram heeft het merk ondertussen meer dan 40.000 volgers en de reviews zijn uiterst lovend.

En ja, wij zijn ook enthousiast! Coco is een mooie, klassevolle, zeer zacht aanvoelende toy die qua gebruik opvallend multifunctioneel is. Het laat toe om meerdere manieren van stimulatie te exploreren. 

Coco heeft een vibrerend deel aan de éne en een luchtdrukstimulator aan de andere kant. Je kan het vibrerende deel buigen tot hij past op je rondingen, en dan als een uitwendige of inwendige vibrator gebruiken.

Je kan hem als een soort platte vibrator op heel de vulva gebruiken, of meer gericht met het puntiger deel op de schaamlippen of glans clitoris.

Inwendig oefent Coco doordat ze zo flexibel is niet veel druk uit; maar je kan haar wel makkelijk hanteren om heel gericht alle hoekjes en kantjes van de vagina te stimuleren..

Ze is smal maar heeft toch een goed merkbare bobbel die fijn is om in en uit te bewegen lang de G-Spot.

Je kan de toy ook zodanig buigen dat je beide delen tegelijk kan gebruiken - dus met het vibrerende deel aan de binnenkant en de luchtdrukstimulator aan de buitenkant van de vulva, op de glans clitoris. 

De flexibiliteit van het middenstuk is één van de opvallendste kenmerken, die je in geen enkele andere toy terugvindt. Je kan de twee delen ten opzichte van mekaar werkelijk in alle richtingen draaien en buigen. Dat maakt dat de toy een veel grotere kans heeft om goed bij je lichaam of tussen twee lichamen te passen.

Daarbij komt een niet echt geadverteerde functie; en die is dat je de toy samen met je partner als een soort We-Vibe kan gebruiken. Dat wil zeggen; je kan de toy kan inbrengen en gebruiken tijdens penetratie. Er is géén app daarentegen.

De motor is krachtig! Met zeven standen die in intensiteit toenemen en drie random standen. Dat geldt ook voor de luchtdrukstimulator. Die laatste is trouwens weer net iets anders dan de anderen. Volgens de makers geeft de toy niet alleen luchtdrukwervelingen rond de glans clitoris, maar ook aspiratie.

M.a.w., de toy zuigt iets meer! ;)

Je kan de motoren geheel apart of samen hun ding laten doen; en apart instellen van zeer zachtjes tot zeer krachtig. Geschikt voor de meest gevoelige clitorissen, maar ook als je een power queen bent laat deze toy maar weinig te wensen over.

Coco wordt geleverd in een mooie doos met een verrassend uitgebreide handleiding. Wij leveren deze in het Engels. Er is een magnetische lader bij en een katoenen opbergzakje.

In de handleiding krijg je uitleg over de clitoris; over het orgasme; tips voor gebruik en een manifesto. Het is een prachtig geheel.

Waterproof

Medische silicone

USB-lader magnetisch bijgeleverd

Voor elke verkochte Coco gaat er één euro naar Les Orchidées Roses, een organisatie die zich inzet voor de afschaffing van de vrouwelijke besnijdenis.

 

2 jaar garantie

2 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Cocooooo

  Posted by Evy on 5th Dec 2022

  Ik had hiervoor al luchtdrukvibrators maar deze 'beats it all'. Het materiaal voelt super zacht en ligt ook gemakkelijk tegen het lichaam. Het feit dat de andere zijde vibreert is super meegenomen. 2 voor de prijs van 1! Ik ben alleszins fan

 • 5
  Oh, oh, Coco

  Posted by A on 3rd Dec 2022

  Leuke naam, mooi design, zachte kleur, en ook nog eens... leuk! Bij het eerste gebruik moest Coco me wel overtuigen, ik ben andere speeltjes gewend. Maar nu eerlijk: ik kan hem niet meer missen! Coco heeft een dubbele functie: zuigen en vibreren, op het zelfde moment! Gebruik op je clitoris of tegen de G-spot. Buigzaam, 7 intensiteiten per stand, alleen of met twee (want je kan hem ook samen gebruiken tijdens het missionarissen bijvoorbeeld). Handig om op te laden via usb. 10/10 wel alleen, niet als koppelvibrator, in de vibrerende functie, stand 7. Hij mag mee op vakantie al hoop ik dat ik deze niet vergeet in de hotelkamer zoals de vorige..

Videos Hide Videos Show Videos