Skip to main content

Over Ons

WELKOM BIJ LOVEWARE !

Loveware is een progressieve online seksshop en organisator van home party's in heel ons land en in Frankrijk. 

Eigenares Rebecca Verreth en seksblogger Ruud Poppe zijn de drijvende krachten achter de webshop en de community. Beide geven we al vele jaren advies omtrent sekstoys en kunnen je dus met raad (net niet met daad) bijstaan.

 

 

**

SERVICES: SEKSTOYCONSULTATIE

Sekstoy consultatie via Zoom of Google Meet.

Zie je door het bos de sekstoys niet meer?

Wij zijn er écht goed in om je persoonlijk naar de toy of het accessoire van je dromen te loodsen. Met een paar gerichte vragen en wat uitleg maakt u het zichzelf een stuk makkelijker om een toy te kiezen, het is tenslotte vaak toch een bepaalde investering.

Maak dus gerust een afspraak voor een sekstoy consultatie, via onze eenvoudige afsprakenkalender. Op een kwartier tijd wordt alles een heel stuk duidelijker en we kunnen uw bestelling verder van A tot Z verzorgen. De loyalty die u in de winkel hebt opgebouwd kunt u verder besteden via deze weg.

Deze zal operationeel zijn met de nieuwe uren vanaf midden februari.

Wil u gauw een vraag stellen via WhatsApp, dat kan op 0032(0)479994999 (Rebecca).

Tot gauw! Thanks for shopping sextoys local! 

**

ONLINE ONLY v.a. 16 januari 2022

U leest het goed! Loveware als fysieke winkel in Mechelen gaat toe vanaf 16 januari. We gaan verder online only en - zoals tevoren - ook offline met een team consulenten voor home party's en events.

U kan onze collectie dus nog steeds kan bekijken en live advies krijgen.

Je kan ons ook nog steeds al je vragen stellen onze besloten klantengroep op Facebook, via online private sekstoy consultaties, en onze reviews kan u bekijken op YouTube. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor events en pop-ups.

Cadeaubons en loyalty zal u na 31 januari nog steeds online kunnen besteden. Stuur een mailtje naar rebecca@loveware.be als u in deze positie bent.