Contact en Over Ons

WELKOM BIJ LOVEWARE !

Loveware is een progressieve seksshop en organisator van home party's in heel ons land en in Frankrijk. We openden de deuren van onze eerste locatie al in 2008 in 2800 Mechelen.

Je kan er eigenares Rebecca Verreth meestal persoonlijk treffen en soms ook seksblogger Ruud Poppe. Beide geven we al vele jaren advies omtrent sekstoys en kunnen je dus met raad (net niet met daad) bijstaan.

Loveware is elke dag open van 11u tot 19u, behalve op zondagenOf u nu gewoon advies wil of eens wil rondkijken, of een aankoop wil doen, u bent WELKOM!

 

 

**

NIEUW

Sekstoy consultatie via Zoom of Google Meet.

Zie je door het bos de sekstoys niet meer?

Wij zijn er écht goed in om je persoonlijk naar de toy of het accessoire van je dromen te loodsen. Met een paar gerichte vragen en wat uitleg maakt u het zichzelf een stuk makkelijker om een toy te kiezen, het is tenslotte vaak toch een bepaalde investering.

Maak dus gerust een afspraak voor een sekstoy consultatie, via onze eenvoudige afsprakenkalender.

Wil u een vraag stellen, wil u weten of iets in de winkel aanwezig is, een cadeau laten klaarleggen of nog iets anders, dan kan u ook gewoon even bellen. Dat kan tijdens de openingsuren naar 015/34.88.67 en ik help u graag verder.

Tot gauw! Thanks for shopping sextoys local! 

**

ONLINE ONLY v.a. 1 februari 2022

U leest het goed! Loveware als fysieke winkel in Mechelen houdt op te bestaan vanaf 1 februari 2022. We gaan verder online only en - zoals tevoren - ook offline met een team consulenten voor home party's en events.

U kan onze collectie dus nog steeds kan bekijken en live advies krijgen.

Je kan ons ook nog steeds al je vragen stellen onze besloten klantengroep op Facebook, via online private sekstoy consultaties, en onze reviews kan u bekijken op YouTube. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor events en pop-ups.

Cadeaubons en loyalty zal u na 31 januari nog steeds online kunnen besteden. Stuur een mailtje naar rebecca@loveware.be als u in deze positie bent.