Contact en Over Ons

WELKOM BIJ LOVEWARE !

Loveware is een progressieve seksshop en organisator van home party's in heel ons land en in Frankrijk. We openden de deuren van onze eerste locatie al in 2008 in 2800 Mechelen.

Je kan er eigenares Rebecca Verreth meestal persoonlijk treffen en soms ook seksblogger Ruud Poppe. Beide geven we al vele jaren advies omtrent sekstoys en kunnen je dus met raad (net niet met daad) bijstaan.

Loveware is elke dag open van 11u tot 19u, behalve op zondagenOf u nu gewoon advies wil of eens wil rondkijken, of een aankoop wil doen, u bent WELKOM!

Daarnaast kan u nog steeds een afspraak maken voor advies via telefoon of Zoom, via mijn eenvoudige afsprakenkalender.

Wil u een vraag stellen, iets laten klaarleggen om af te halen, of wenst u hulp bij uw keuze op de webshop? Ga naar de afsprakenkalender waar u de optie Zoom of telefonische afspraak kan ingeven.

Of bel tijdens de openingsuren naar 015/34.88.67 en ik help u graag verder.

Afhalen kan snel en discreet aan de binnendeuren.

JAARLIJKS VERLOF

Ik neem een weekje of twee vakantie begin juni 2021! 

Concreet is de winkel open tot en met zaterdag 5 juni. Die zaterdag staat mijn super collega Ruud in de winkel. Ook op zaterdag 12 juni is de winkel open en Ruud present.

Echter, in de week van maandag 7 tot en met vrijdag 11, en van maandag 14 tot en met zaterdag 19 juni, zal de winkel gesloten zijn.

Webshopbestellingen worden wel verstuurd.

Terug open, met normale openingsuren, vanaf maandag 21 juni.