Private Shopping

fun-party-loveware.png

De complete shopping ervaring inclusief advies

bij jou thuis of via Zoom

 

Whatsapp (van 15u tot 22u op werkdagen)

Antwoord krijg je snel van Rebecca via de groene WhatsApp button (rechts onderaan deze pagina!). Of zet het nr +32(0)479994999 in je telefoon. Ik antwoord binnen de grenzen van een normale werkdag*. D.w.z. dat ik soms wel eens een meeting heb of iets dringends te doen. Je krijgt in ieder geval de avond zelf nog of in de loop van de nacht antwoord.

*Ik ben in Panama, wat maakt dat ik zes / zeven uur vroeger actief ben dan mensen in Europa.

 

Sekstoy Consultatie (15 minuten)

Boek Ruud of Rebecca van Loveware om je via Zoom, Google Meet en screenshares te begeleiden bij jouw keuze voor de toys en accessoires die echt bij jou passen. Met een paar gerichte vragen zorgen we ervoor dat de keuze een pak makkelijker wordt en het verschil tussen alle toys duidelijk.

Een sekstoy consultatie bij Loveware kun je hier boeken, of contacteer ons via het formulier onderaan.

 

Fun Factory Home Party (2,5 uur)

Je nodigt een gezelschap uit voor een Fun Factory home party. Rebecca, Ruud, Vanessa, Nadine of nog andere consulentes komen met plezier een selectie van onze absolute bestsellers en aanraders voorstellen bij jou thuis. Op dit private sales event krijg je tips en advies op maat, en cadeaus en/of korting omdat jij ons tijd en ruimte geeft om onze presentatie te geven. Voordeel: je kan de toys en accessoires van dichtbij bekijken.

Boek je Fun Factory Home Party via het formulier op de Party website, ofwel via de contactmogelijkheden onderaan.

 

Loveware Online Shopping Event (1 uur)

Je vraagt ons een online shopping event te organiseren, waarbij iedereen samenkomt via Zoom of Ruimte op Facebook. Op dit online shopping event krijg je tips en advies op maat. Of in een overeengekomen thema. Voordeel: je hoeft je huis niet op te ruimen of hapjes te voorzien. De bestellingen zijn 100% discreet. Je krijgt nog altijd cadeautjes en kortingen.

Boek je online shopping event via de contactgegevens onderaan

 

 

 

Tevreden reacties:

feedback-postje.pngfeedback-postje-2.png

 

Contacteer ons snel via de Form onderaan deze pagina, bel of stuur een WhatsApp naar Rebecca 0479/99.49.99!