Skip to main content

Private Shopping

fun-party-loveware.png

De complete shopping ervaring inclusief advies

bij jou thuis of via Zoom

 

WhatsApp (van 15u tot 22u op werkdagen)

Stel  je vraag via de groene WhatsApp button (rechts onderaan deze pagina!). Of zet het nr +32(0)479994999 in je telefoon. Ik antwoord binnen de grenzen van een normale werkdag*. D.w.z. dat ik soms wel eens een meeting heb of iets dringends te doen. Je krijgt in ieder geval de avond zelf nog of in de loop van de nacht antwoord.

*Ik ben in Panama, wat maakt dat ik zes / zeven uur later actief ben dan mensen in Europa.

 

Sekstoy Consultatie (15 minuten)

We begeleiden je bij jouw keuze voor de toys en accessoires die echt bij jou passen. Met een paar gerichte vragen zorgen we ervoor dat de keuze een pak makkelijker wordt en het verschil tussen alle toys duidelijk.

Een sekstoy consultatie bij Loveware kun je hier boeken, of contacteer ons via het formulier onderaan.

 

Fun Factory Home Party (2,5 uur)

Je nodigt een gezelschap uit voor een Fun Factory home party. Rebecca, Ruud, Mathias, Nadine of nog andere consulentes komen met plezier een selectie van onze bestsellers en aanraders voorstellen bij jou thuis. Voordeel: je kan de toys en accessoires van dichtbij bekijken. Je krijgt tot 10% op de omzet in aankoopwaarde, vraag je consulent naar de voorwaarden.

Boek je Fun Factory Home Party via het formulier op de Party website, ofwel via de Form onderaan.

 

Loveware Online Shopping Event (1 uur)

Op dit online shopping event (Facebook live event en/of Zoomparty vanaf 3 personen) krijg je een leuke en leerrijke professionele presentatie van de bestsellers. Of in een overeengekomen thema. Voordeel: je hoeft je huis niet op te ruimen of hapjes te voorzien. De bestellingen zijn 100% discreet. Je krijgt cadeautjes en kortingen.

Boek je Zoomparty in mijn kalender

 

 

 

Tevreden reacties:

feedback-postje.pngfeedback-postje-2.png

 

Contacteer ons snel via de Form onderaan deze pagina, bel of stuur een WhatsApp naar Rebecca 0479/99.49.99!