Skip to main content

Womanizer Premium en We-Vibe Tango Cadeauset Silver Delights

Womanizer

€219.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Silver Delights is een cadeauset waarin je de top toys Womanizer Premium luchtdrukvibrator en de We-Vibe Tango classic terugvindt. Beide zijn iconische toys, de ene één van de allerbeste luchtdruktoys en de andere één van de meest gewaardeerde 'pinpoint' uitwendige vibratortjes. Beide toys zijn bij uitstek toys voor de uitwendige clitoris en geven een totaal ander gevoel.

De Womanizer Premium is een prachtig vormgegeven lay-on pulsator die via zogenaamde "contactloze" stimulatie van de clitoris zorgt voor snelle en intense orgasmes.

De We-Vibe Tango is het beroemde kogelvibratortje in de vorm van een lipstick van We-Vibe, dat je zeer gericht kan gebruiken overal op de vulva of elders uitwendig, of tussen je schaamlippen kan glippen als extra stimulatie bij penetratie.

De toys zijn uitgevoerd in een exclusief zwart. De Premium Womanizer en de Tango Classic zijn niet meer afzonderlijk op de markt verkrijbaar. Vooral voor de Tango hebben vele fans heimwee naar dit klassieke model zonder enig silicone. Dat maakt namelijk dat deze versie van de Tango probleemloos met een goed silicone glijmiddel kan gecombineerd worden. Een droom als je zelf weinig lubricatie aanmaakt!

Prijs samen normaal 268 euro. Silver Delights editie prijs 219 euro.

Magnetische USB oplaadkabel bijgeleverd.

Handleiding en opbergzakjes bijgeleverd.

Beide toys hebben meerdere standen, waarbij de Tango één enkele bedienknop heeft waar je door shuttelt om naar de volgende stand te gaan. De Womanizer heeft een min- en een plusknop die hardere en zachtere standen geeft.

De Tango heeft rumbly, uiterst krachtige vibraties. En is toch zéér stil. De Tango gebruik je liefst onrechtstreeks, dus dwars door de schaamlippen heen, om de leuke plekjes op de vulva op te zoeken. Rechtstreeks op de glans kàn maar is bijzonder heftig. Gebruik altijd waterbasis of siliconebasis glijmiddel voor de best mogelijke sensatie.

De Premium Womanizer kan zeer zachtjes beginnen en blijft stil, wat voor veel vrouwen al voldoende is om met de luchthwervelinkjes een orgasme te beleven. Wordt rechtstreeks over de glans clitoris geplaatst. Gebruik altijd waterbasis glijmiddel voor de best mogelijke sensatie.

Beperkte voorraad. Limited edition.

2 jaar garantie op onze toys.