Skip to main content

We-Vibe Touch X Oplegvibrator

We-Vibe

€99.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Prachtige vernieuwde versie van één van de vroege klassieke toys van We-Vibe. De Touch was vroeger in een ietwat stroef glanzend silicone uitgevoerd, en nu in een fluwelig zacht (soft touch) silicone.

De kleuren!! Tja, dat is nu eenmaal voor sommigen ook belangrijk. Wij vinden deze twee kleurtjes - zij noemen het Crave Coral voor het oranje achtige koraal en Green Velvet voor wat ik zelf aqua noem - echt prachtig.

De Touch is één van een handvol zeer ergonomische en krachtige uitwendige massagers op de markt. We-Vibe staat bekend om zijn krachtige en toch stille motoren, en ook dat ze steeds aan gebruik met z'n tweetjes denken. Het is nu eenmaal het merk van de koppeltoys.

De Touch X kan dus overal op het lichaam gebruikt worden voor een deugddoende massage, maar past ook prachtig op de vulva met het ietwat gekromde uiteinde dat perfect tussen de schaamlippen kan glippen.

Bijvoorbeeld tijdens parterseks is de Touch makkelijk als extraatje erbij te nemen.

Je masseert er OF heel de vulva mee, ofwel kan je het uiteinde gebruiken voor zeer gerichte stimulatie tussen de plooitjes, op de voorhuid of glans clitoris.

Anderzijds is er ook een soort kommetje aan de onderkant, een verzonken gedeelte met een ribbel rondom. Dat geeft interessante extra sensaties in gebruik.

Omdat de motor van de Touch X zo krachtig is, zit er in bij deze toy niet alleen een vibrerende massage, maar ook een bewegende massage in. Als je de toy stil houdt, beweegt het uiteinde. Druk je met de toy op je lichaam, dan gaat de vibratie alleen maar dieper.

Wij zijn fan!

 

10,22 cm lang en 4,33 cm breed

Waterproof

Magnetisch oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

Opbergzakje en watergebaseerd glijmiddel in dosette inbegrepen (Pjur aqua)

Vergrendelbaar voor meer discretie

8 standen (intensiteit) en 7 soorten pulsaties

Streelzacht en huidvriendelijk silicone

Flexibel uiteinde (puntje)

2 jaar garantie