We-Vibe Sync O

We-Vibe

€169.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een nieuwe twist op de bekende koppelvibrator van We-Vibe. Bekend van de c-vormige koppeltoy die je als vrouw inwendig kan dragen en waarbij er penetratie kan plaatsvinden zonder dat de toy in de weg zit. Deze toy voel je als penetrerende partner niet of nauwelijks, maar voegt wel veel orgastisch potentieel toe. 

Deze nieuwste versie verwent tijdens penetratieseks met 10 en meer vibratiestanden en is bruikbaar in alle mogelijke posities. Met zijn nieuwe, herziene lusontwerp heeft de koppeltoy nu een platter en tegelijk iets breder inbrengbaar gedeelte - dat niet vibreert maar wel stimulerend is. De platte, ovale ringvorm is zeer gemakkelijk in te brengen en kan iets uiteen gebogen worden of ineen geduwd om beter te passen.

Dit betekent dat de Sync O antislip is, nog comfortabeler om te dragen en een groter gebied stimuleert of vrijlaat voor stimulatie. De opening maakt meer lichaamscontact mogelijk, directe stimulatie van de G-spot bijvoorbeeld, terwijl de ovale ringvorm de inwendige clitoris en G-spot rondom aanraakt.

Tegelijkertijd blijft de flexibele, zachte zijdeachtige siliconen uitwendige vibrator flexibel om zich perfect aan te passen aan de buitenkant van de vulva, het lichaam en de bewegingen. We-Vibe is ook beroemd omwille van de zeer fijne diepe frequentie van de vibraties die bovendien heel stil zijn.

De vibraties worden bediend via de We-Vibe app op je smartphone of via de meegeleverde ouderwetse afstandsbediening. De Sync O is compatibel met de We-Vibe app voor IOS en Android via Bluetooth. Hier kunnen ook individuele stimulatieprogramma's worden gemaakt. Synchroon vibreren op het ritme van muziek is ook mogelijk.

We-Connect maakt ook seksuele nabijheid op afstand mogelijk - wereldwijd. Extra spraak-, chat- en videofuncties zijn ook geïntegreerd in de app. Sync O is waterdicht voor Fun in bad of sauna.

Wij raden aan altijd watergebaseerd glijmiddel te gebruiken voor frictieloos plezier en meer sensaties. 

Oplaadbaar - incl. USB-oplaadkabel.

8 cm x 4,4 cm x 4,5 cm.
Lichaamsveilige siliconen.

Bullet points

  • Koppelvibrator in een nieuw lusontwerp met inbrengdeel in flexibele ovale ringvorm
  • 10+ vibratiestanden - handige afstandsbediening en We-Vibe App
  • Creëer persoonlijke vibratie standen
  • Synchrone vibratie op het ritme van muziek
  • Seksuele intimiteit op afstand - over de hele wereld
  • Spraak-, chat- en videofuncties
  • Waterdicht
  • Flexibel & buigbaar - past perfect bij beide
  • Zijdezacht silicone
  • Oplaadbaar - USB-kabel inbegrepen
Twee jaar garantie op onze toys.