Skip to main content

Womanizer Duo Luchtdrukvibrator

Womanizer

€199.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Ergonomisch gevormde pulsator en vibrator voor een gelijktijdige stimulatie van de inwendige clitoris en G-spot en de glans van de clitoris aan de buitenkant van het lichaam.

Met het klassieke Womanizer technologie die de clitoris met luchtwervelingen op exquise wijze stimuleert, net zoals de Premium dat doet, met de gepatenteerde Pleasure Air ™ -technologie in 12 intensiteitsniveaus.

Daarbij een flexibele vibrerende arm die je kan inbrengen en die licht druk geeft op de inwendige clitoris en G-spot, eveneens met 12 intensiteitsniveaus en 10 vibratiemodi.

Beide functies, vibrator en Pleasure Air ™ -technologie kunnen afzonderlijk worden bediend. Of samen natuurlijk. Hemels!

De DUO heeft een Smart Silence ™ -technologie - dit betekent dat hij zich in bij het inschakelen steeds in de standby-modus bevindt en het stimulatieprogramma pas start zodra er huidcontact is. Heb je genoeg orgasmes gehad, dan kan je de toy gewoon wegnemen en hij stopt vanzelf met werken zonder dat je op een knop moet duwen.

Schakelt automatisch uit na 10 minuten.

Waterbestendig. Gebruik de Duo in de douche of in bad!

Bevat een opbergtas en een extra vervangende kop.

Oplaadbaar met de meegeleverde USB magnetische laadkabel.

Afmetingen: Volledige lengte 20,3 cm, in te brengen lengte 11 cm, Ø 2,2-3,5 cm.

Materiaal: Silicone, ABS.

2 jaar garantie.