Tracy's Dog Erotische Adventkalender

Loveware

€249.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Wordt verzonden vanaf 23 november - Beperkt aantal exemplaren bestelbaar, wacht niet!
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze exclusieve 'Tracy's Dog' erotische Advent kalender bevat een reeks van 24 originele producten, om aan verschillende soorten wensen en fantasieën tegemoet te komen. Elk jaar weer is de erotische Adventkalender een buitenkans om elke dag met een verrassing te komen en elkaar of jezelf te plezieren en te ontdekken.

Geschikt voor wie nog weinig uitgeprobeerd heeft, want je krijgt ontzettend veel waar voor je geld. Maar ook de aficionado zal zijn of haar gading vinden, de selectie is zeer gevarieerd met behoorlijk wat kinky spulletjes.

In totaal zitten in deze uitklapbare 'boek' verpakking 10 lichaamsveilige seksspeeltjes, waaronder als klapstuk de Tracy's Dog "OG Pro 2 Clitoral Sucking vibrator" met Pleasure Air technologie - waarvan de review viraal is gegaan omdat ie zo geweldig goed geschreven was - , een kegeltrainer, natuurlijk glijgel, 4 intieme inspiratie producten en maar liefst 8 soft bondage producten. 

De bedoeling is dat je vanaf 1 december elke dag één deurtje opent om zo naar Kerstavond af te tellen. Je kan ook naar Oudjaar aftellen, of op Kerstdag beginnen. Alles is mogelijk, als je zin hebt in een challenge of boost voor je seksleven!

De prijs is scherp. De verkoopwaarde van de afzonderlijke producten is 749 euro. Prijs voor alles samen, alleen in deze Tracy's Dog Adventkalender: 249 euro.

Wil je er op tijd bij zijn, bestel dan snel je kalender want hij raakt gewoonlijk overal uitverkocht en deze kan je in Europa verder niet vinden, voor zo ver we kunnen zien. 

Kenmerken:

- Geschenkset voor 24 dagen plezier

- Zowel toegeklapt als opengeklapt mooi en stabiel te plaatsen.

- Eventuele batterijen zijn bijgeleverd.

- Zorgvuldig geselecteerde reeks producten, voor zowel beginners als liefhebbers op het gebied van intieme wellness.

- Een scala aan items ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende verlangens en nieuwsgierigheden.

- Bevat 24 producten variërend van lichaamsveilige vibrators en massagers tot sensuele accessoires.

- Gepresenteerd in een geraffineerde doos, waardoor het een perfect cadeau is voor jezelf of een geliefde.

- Twee jaar garantie op de toys.

2 jaar garantie op onze toys