Skip to main content

Sportsheets Doggie Style Strap

Sportsheets

€34.90
(No reviews yet) Write a Review
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Doggie Style positie, ofte 'op z'n hondjes', is een van de meest populaire en opwindende standjes voor velen. De strap van Sportsheets is een soort van buikschommeltje dat de positie niet alleen comfortabeler maakt, maar ook eens zo opwindend.

De strap is  niet zomaar een zachte fluwelen steun om je comfortabel in te leggen als gepenetreerde, het geeft de actieve partner het gevoel heer en meester te zijn over de situatie. Met de stevige nylon linten die eindigen in een greep, kan je je partner naar believen naar je toe trekken om je stoten nog steviger te doen aankomen.

Je kan je partner in een bepaalde hoek 'op haar plaats' houden zodat je makkelijker, dieper, of in een andere hoek kan penetreren.

Voor haar is er naast het pure comfort ook de verrassend aangename druk op de onderbuik. Deze vernauwt de vagina en maakt onrechtstreeks de wrijving langs de interne clitoris voelbaarder. Win Win!

Een terechte klassieker. Een positiehulpje dat u er misschien niet zelf zou uitpikken, maar dat we u van harte kunnen aanbevelen!

 

Bevat:

Zacht fluwelen kussentje voor de onderbuik

Aanpasbare stevige nylon straps met lussen voor makkelijk vasthouden

Materiaal:

Polyester, polypropyleen, ABS plastic