Skip to main content

Truth or Dare erotisch spel voor koppels

Tease & Please

€29.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een partnerspelletje met 69 zeer persoonlijke vragen en 69 erotische opdrachten. Dit spel is gewaagd, érg opwindend en het brengt je in seksueel opzicht veel dichter bij je partner!

Dit erotische spel is bedoeld voor één koppel en is op heterekoppels gericht, maar als je goede afspraken maakt kan je het natuurlijk met meerderen spelen. En mits wat aanpassingen is het ook prima speelbaar voor lesbische of mannelijke homokoppels.

Bepaal met behulp van de ‘Truth or Dare munt’ welke kaart je moet pakken. Bij een Truth-kaart verdien je alleen punten met een eerlijk (gedetailleerd) antwoord. Bij een Dare-kaart krijg je punten als je de uitdagende opdracht volbrengt. Het aantal hartjes op elke kaart bepaalt het aantal punten dat je kunt verdienen. Wil je de vraag niet beantwoorden of opdracht echt niet doen? Geen probleem, maar dan worden de punten bij jou in mindering gebracht. Alles mag, maar niets moet. 

Een greep uit de Truths en Dare’s:

• Doe gedurende minstens 30 seconden na, hoe jouw orgasme zich langzaam opbouwt en uiteindelijk tot explosie komt. Gebruik daarbij (voor zover van toepassing) je hele lijf en laat je horen.

• Wat zou jij, seksueel gezien, heel graag met je partner willen doen, maar heb je nog nooit met hem of haar gedaan.

• Kun jij, uitsluitend met je tong, minstens vijf verschillende ‘erogene zones’ vinden bij jouw partner. Ga je gang en weet dat je partner eerlijk doch streng zal zijn bij de beoordeling.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 4
    Herontdek je fantasieën met je partner

    Posted by Anais on 6th May 2020

    Dit jaar zijn mijn man en ik 14 jaar een koppel en ja na 14 jaar veranderen mensen wel. En zonder het te merken kenden we elkaar op seksueel vlak eigenlijk niet meer aangezien er niet heel veel over werd gecommuniceerd. We hebben dit spel dan ook gekocht om elkaar weer te leren kennen, te leren ontdekken. Het is leuk en uitdagend. De vragen en opdrachten zijn gewaagd genoeg, zonder te ver in het extreme te gaan. Vind je een opdracht of een vraag echt niet kunnen? Mag je deze gerust overslagen. Ook al is het soms eenbeetje out of our comfortzone, zolang je maar eerlijk bent en je best doet is het een heel leuk spel zeker om je partner te (her)ontdekken.