Kaleigh anale plug in glas

Sensual Glass

€36.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De ergonomische vorm van deze Kaleigh plug doet aan die van de Njoy Pure Plugs denken. Ze duwen net iets beter tegen de wand ter hoogte van de prostaat of de G-Spot.

De langere steel van deze mooie brons tot paars gekleurde plug maakt dat hij ook alle ruimte heeft om comfortabel te zitten en druk uit te oefenen op de juiste plaats. Het greepje is handig en smal, zodat de plug comfortabel tussen de billen kan zitten.

Omdat glas zo glad is schuiven die dingen relatief makkelijk naar binnen. Vooral als je er wat glijmiddel aan toevoegt. En dat mag silicone zijn, wat nog eens een extra laag superieure gladheid toevoegt.

 

Deze glazen plugs zijn handgeblazen, gehard en veilig voor gebruik. Tenzij je hem laat vallen en er een barst in komt, kan je hem bij normaal gebruik niet stuk maken. Glas is super hygienisch, verleidelijk mooi en gaat je leven lang mee.

Glas is niet poreus en uiterst glad. Je hebt er weinig kuiswerk aan, en je hebt er maar weinig glijmiddel voor nodig. In tegenstelling tot silicone dildo's verdragen glazen plugs alle soorten glijmiddelen, zodat je ook je favoriete silicone glijmiddel kan gebruiken.

Verder is het met een glezen plug mogelijk om temperatuurspelletjes te spelen. Je kan hem opwarmen in een warm badje of onder de warme kraan of afkoelen in een badje met ijs of in de koelkast.

 

Penetratie met een warme glazen plug voelt super comfortabel aan. Je bloedvaatjes gaan er van uitzetten, en dat verbetert en bevordert de bloeddoorstroming in je erogene zones. Een zalig gevoel!

 Een koude glazen plug doen je spieren samentrekken wat op zich ook een aparte sensatie kan zijn. Glas houdt de koude of warme temperatuur lang aan, zodat je er lang plezier van hebt.

Wees wel behoedzaam met temperatuurschommelingen, check even of je plug niet te koud of te warm is. Hou het veilig voor jezelf en je partner.

Afmetingen: Maximale diameter 4,3 cm en totale lengte 14 cm

 

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    RIP lieve Kaleigh

    Posted by Chris on 1st Dec 2022

    Ooh wat een mooie en heerlijke plug! Flinke kerel wel, onze Kaleigh... Maar zeker de moeite om een beetje mee te trainen tot hij past. Deze plug heeft namelijk een andere vorm dan de meeste andere. Kaleigh gaat na het dikste stuk niet ineens over naar een dun steeltje maar wordt geleidelijk aan terug dunner. Het 'steeltje' is ook redelijk dik waardoor in- en uitbewegingen gemakkelijker en vlotter gaan. De ring komt hierbij ook heel handig van pas. Naar mijn gevoel dus een ideale grotere plug om mee te beginnen omdat je hierbij niet die plotse 'plop' hebt, waar je wel eens van kan schrikken en panikeren als je beseft dat die er ook weer uit moet. Al moet je hier met glas niet echt schrik voor hebben want dat schuift als een paling. Ik moet helaas zeggen, het wás een zalig plug want in het heetst van de strijd is die van het nachttafeltje op de tegelvloer gevallen. Kaput... Maar er is mij een nieuwe beloofd dus ga ik nu nieuwsgierig rammelen met elk cadeautje dat onder de kerstboom verschijnt.