Plugz nr 4 graduele anale plug

€15.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Een graduele plug met drie balletjes, van klein naar groot naarmate de je de plug meer inbrengt.

Het materiaal is vrij stevig. Het is wel flexibel materiaal, maar NIET zacht. M.a.w. als je op de balletjes drukt, geven ze niet mee. De steel en basis zijn wel plooibaar. 

Een hardere plug voel je beter zitten dan een zachte. De steel van deze is vrij kort, waardoor je ook weer de balletjes en zeker de onderste goed zal voelen.

De plug is daardoor ook net iets meer geschikt als voorzichtige anale dildo om heen en weer te bewegen en te wennen aan het gevoel van anale penetratie, dan dat het een plug is waarmee je bij wijze van spreken op stap kan gaan.

De steel is slechts 1 cm lang en de basis een 6.5-tal centimeter. De basis kromt zich naar je billen.

Het kleinste balletje, en dan het volgende, en dan het volgende, kan jij of je partner inbrengen om je opwinding te vergroten tijdens orale seks of penetratie.

Het is dan leuk om erg ontspannen te zijn, een goed waterbasis glijmiddel te gebruiken en zelf mee te duwen op de plug met je kringspieren.

Een graduele plug bewegen of terugtrekken tijdens je orgasme verlengt en intensifieert de duur van je orgasme.

Je kan experimenteren met verschillende vormen (zie de andere Plugz) om te ontdekken welke verschillende effecten dit op je genot heeft.

 

Kenmerken:

Lichaamsveilig, silicone materiaal

Reinigen met water en zeep na ieder gebruik, of koken als je de toy wenst te steriliseren.

Afmetingen: totale lengte ong. 11 cm. Balletje 1 heeft een diameter van 2 cm, balletje 2 heeft een diameter van 2,5 cm en balletje 3 tenslotte heeft een diameter van 3 cm. De steel is 1 cm lang en heeft een diameter van 1 cm. De basis is 2 cm op het breedste punt en 6,5 cm lang als je de kromming zou recht trekken.

De toy weegt 60 gram

Altijd gebruiken met een goed dik watergebaseerd glijmiddel.

Tip wat glijmiddelen voor anale toys betreft: Lubrifiant Mixte Hydratant van YESforLOV is heel geschikt omdat het dik is, verzorgend en glad zonder ooit plakkerig te worden. Nog beter is een aan de anale PH aangepast glijmiddel zoals de hybride Lubrifiant Confort Anal. Deze laatste is zoals de Mixte Hydratant erg dik en verzorgend, maar glijdt nog net iets langer. Dat komt omdat er een geconcentreerde dosis silicone in zit die toch veilig is voor silicone sekstoy. 

 

2 jaar garantie.