Plugz nr 3 licht ovale butt plug

€15.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Een ronde vrij stevige plug in silicone, met een licht ovale vorm. Flexibel materiaal, maar NIET zacht. M.a.w. als je op het balletje drukt, geeft het niet mee. De steel en basis zijn wel plooibaar. 

Een hardere plug voel je beter zitten dan een zachte.

De basis is dun zodat hij tussen de billen niet te veel opvalt, en de steel wat langer en flexibel genoeg voor langduriger comfortabel dragen. De plug beweegt als je je spieren spant.

De steel is zo'n 3 cm lang en de basis een 6.5-tal centimeter. De basis kromt zich naar je billen.

De opwinding kan je vergroten door je spieren rond de plug samen te trekken tijdens masturbatie of penetratieseks. Een plug breng je in met veel geduld, een goed dik watergebaseerd glijmiddel en wat voorspel zoals massage van de kringspier.

Je kan experimenteren met verschillende vormen (zie de andere Plugz) om te ontdekken welke verschillende effecten dit op je genot heeft.

 

Kenmerken:

Lichaamsveilig, silicone materiaal

Reinigen met water en zeep na ieder gebruik, of koken als je de toy wenst te steriliseren.

Afmetingen: totale lengte ong. 9 cm. Balletje heeft een diameter van 3,4 cm op het dikste punt en een lengte van ongeveer 5 cm. De steel is ongeveer 3 cm lang en heeft een diameter van 1 cm. De basis is 2 cm op het breedste punt en 6,5 cm lang als je de kromming zou recht trekken.

De toy weegt 60 gram

Altijd gebruiken met een goed dik watergebaseerd glijmiddel.

Tip wat glijmiddelen voor anale toys betreft: Lubrifiant Mixte Hydratant van YESforLOV is heel geschikt omdat het dik is, verzorgend en glad zonder ooit plakkerig te worden. Nog beter is een aan de anale PH aangepast glijmiddel zoals de hybride Lubrifiant Confort Anal. Deze laatste is zoals de Mixte Hydratant erg dik en verzorgend, maar glijdt nog net iets langer. Dat komt omdat er een geconcentreerde dosis silicone in zit die toch veilig is voor silicone sekstoy. 

 

2 jaar garantie.