Skip to main content

Doxy - Butt Plug smooth

Doxy

€59.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze supergladde en stoere Doxy Plugs worden gemaakt in de Doxy fabriek in Cornwall, uit een solide blok aluminium. Ze worden met de hand gepolijst en verpakt in een speciaal ontworpen metalen koker .

Als je de plug traag inbrengt met veel glijmiddel, dan kan ze een perfecte manier zijn om een heel prettige sensuele ervaring te geven of te krijgen. Het is een niet poreus, zeer veilig materiaal, makkelijk te reinigen met warm water en zeep (nog naspoelen met gewoon water).  

Ze zijn zo mooi dat je ze zou tentoonstellen!

Anale seks is spannend omdat het vaak als een taboe wordt gezien. Veel mensen hebben er echter slechte ervaringen mee gehad, en geven dan op. Maar vaak komt het neer op een gebrek aan kennis en het ontbreken van de juiste tools. 

Als je het goed doet, dan kan het fantastisch zijn! Spelen en experimenteren met een butt plug, en zo anale stimulatie introduceren is een hele goeie manier om te beginnnen. Goeie anale seks komt neer op een goeie voorbereiding. Ontspannen zijn en traag gaan is een must, een goed glijmiddel ook.

Enkele ideetjes om het spelen met de Doxy plug nog interessanter te maken:

Temperatuurspelletjes - je plug verwarmen of afkoelen (niet overdrijven!) onder de kraan gaat snel - het materiaal neemt makkelijk de temperatuur aan. De vele zenuwuiteinden van de anus reageren er onmiddellijk op.

Vibraties - om van je Doxy butt plug een vibrerende butt plug te maken kun je eenvoudigweg een goeie vibrator tegen de basis van de plug houden als hij ingebracht is. Uiteraard bevelen we een Doxy Wand hiervoor aan. De vibraties helpen je spieren te relaxen en zullen het plezier verhogen. Ter info: vibraties zijn uiterst prettig voor de prostaat.

Masseren - beweeg de plug lanzaam in en uit, experimenteer met de afstand van de beweging. Anale penetratie kan heel krachtige orgasmes uitlokken, vooral in combinatie met vaginale of clitorale stimulatie. 

Dubbele Penetratie - ben je in het bezit van een vagina en draag je een Doxy Plug, dan zal dat de vorm van je vagina veranderen wat bij gelijktijdige penetratie van de vagina zeer bevredigend kan zijn.

Climaxen - een populaire manier om te spelen met anale kralen is ze uit de anus te halen op het moment van het orgamse. Met de Doxy Plug kan je hetzelfde doen.

Afmetingen:

- Diameter basis: 3,5 cm

- Omtrek: 10,5 cm

- In te brengen lengte: 7 cm

- Gewicht: 155 g

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos