Skip to main content

Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibrator

Hot Octopuss

€149.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De G-Spot en een Vibrator, het gegeven gaat voor ons persoonlijk gewoonlijk minder goed samen dan "de G-Spot en een Dildo". Wat bedoel ik daarmee?

Eens je een beetje afgestemd bent op het gevoel dat manuele stimulatie van de G-Spot kan geven, dan zijn voor ons de harde gerichte dildo's met een bol of een kromming de beste optie om snel de juiste stimulatie te hebben.

Toch kan een vibrator inwendig ook heel fijn zijn, en al helemaal als de toy op zich ook de gewenste curve of kromming heeft. De Kurve van Hot Octopuss heeft dat dus. Je kan hem als G-Spot dildo gebruiken zonder de vibratie aan te zetten. Maar als je het wel doet, dan ontdek je nog iets veel interessanters: de twee motoren die 'Treble' en 'Bass' heten en hun unieke kwaliteiten afzonderlijk en - vooral - samen.

Treble is een hogere frequentie motor en Bass is een lagere frequentie motor. Treble is als wrijven over je huid, Bass is als kneden in je huid. Beide motoren kun je gebruiken en zachter of harder doen trillen, alleen of samen. En dat is bijzonder interessant! Of tergend, al naargelang hoe je er mee speelt.

Met de hoge intensiteit van de Treble motor spreek je de (buitenste) pudendum zenuw aan waarmee je al heel snel naar een flitsend en heftig 'uitwendig' orgasme kan gaan. Dat tegenhouden is de boodschap als je langer wil genieten.

De diepe Bass motor gaat veel meer naar binnen en spreekt ook de diepere pelvis zenuw aan. Deze diepere vibratie geeft een langere aanloop en diepere orgasmes als resultaat. Spelen en afwisselen met beide soorten motoren geeft wat mij betreft vuurwerk of zoals Hot Octopuss het uitdrukt: "een pulserende symfonie".

Kortom, Kurve is voor mij een winner, zowel voor uitwendige als inwendige stimulatie, en je kan hem ook nog eens heel fijn als dildo voor de G-Spot gebruiken.

De kop is overigens veel zachter en kneedbaarder dan je zou verwachten. Het lijkt wel een stresballetje. En dat in combinatie met de redelijke omvang maakt er gewoon ook een leuke toy van om vaginaal te 'ontvangen' en aan de ingang heen en weer te bewegen.

En het maakt het ook mogelijk om de druk van de toy heel precies te zetten. Hoe zachter je de geltip tegen je aan houdt, hoe meer beweging er in zit, hoe harder je de geltip tegen je aanhoudt, hoe dieper de motoren naar binnen werken.

Een nieuwe Loveware favoriet is geboren!

 

Kenmerken:

Waterproof

Silicone en ABS plastic in een kartonnen verpakking zonder verdere plastics

Mooie dieppaarse kleur

Aanpasbare intensiteit van beide motoren afzonderlijk, telkens 5 standen, puslatiemodussen en heel veel mogelijke combinaties als je beide motoren combineert.

Gepatenteerde 'Treble en Bass' technologie

Oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

2 uur speeltijd op een laadbeurt

Te gebruiken met glijmiddel op waterbasis 

194 x 82 x 42mm

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Een super speeltje

    Posted by Sara on 9th Dec 2022

    Deze hete octopus heeft volgens mij de ideale vorm. Hij blijft ook goed zitten om bijvoorbeeld ondertussen uitwendig te stimuleren met een luchtdrukspeeltje = dubbel fun. Hij voelt zacht aan, mooie materie, en ook het topje voelt fantastisch. Het meest unieke aan deze toy zijn 'de trillingen'. Deze gaan zowel verticaal als horizontaal = voelt super. De trillingen kan je ook afzonderlijk van elkaar instellen, en er zijn ook verschillende standen van intensiteit mogelijk. Kortom een hete aanrader waar je lekker wild van wordt. Absoluut 5 sterren.

Videos Hide Videos Show Videos