Hot Octopuss DiGiT Vingervibrator

Hot Octopuss

€69.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Prachtige bullet die je kan vastklikken aan en dragen rond je vinger. Je hebt dan een masserende, vibrerende vinger. Volgens sekstoytester Ruud van Miss Poppie kan je deze toy met een gerust hart aan je partner overhandigen:

"De vibratie is zacht en diep (op het eerste standje) en dus perfect om je hele lichaam mee te gaan strelen en te verkennen. Op de zachtste stand is de DiGiT voor mij ook echt perfect om te integreren bij het voorspel. Dit is 1 van de weinige speeltjes die ik zonder angst meteen aan mijn partner doorgeef. Bij veel andere vibrerende toys durft het soms nogal te hard en te direct te zijn, maar deze DiGiT is echt prima daarvoor."

Met de DiGiT Amo kun je al die leuke kleine plekjes tussen de plooitjes van de schaamlippen stimuleren, je kan het integreren in een massage van heel het lichaam of ook nog gebruiken bij het strelen van een penis. Eigenlijk echt om het even waar op het lichaam. 

Aan de diepe rumbly motor herken je de kwaliteit. In de kleine behuizing zit een heel krachtige motor verborgen. Het Britse merk Hot Octopuss staat er bekend om! Ook de bediening vinden we leuk: niet alleen heb je meerdere vibratiestanden en pulsaties, elk van deze standen kan je weer harder en zachter zetten.

De bediening is met knopjes die perfect ergonomisch geplaatst zijn, als je de vibrator draagt zoals die is bedoeld. De verpakking is van eenvoudig karton, maar toch heel stijlvol. Die aandacht voor milieu-aspecten is helemaal naar onze zin!

DiGiT is ook discreet. Perfect voor in de handtas. Zeer krachtig en zeer stil!

Kenmerken:

 • Materiaal: ABS plastic en Silicone
 • Afmetingen: 9.5 x 2,2 x 1,3 cm
 • Oplaadbare Lithium-ion batterij, met meegeleverde USB-kabel.
 • Laaddtijd van 2 uur voor ongeveer 40 minuten speeltijd.
 • 100% waterproof en makkelijk te reinigen.
 • We raden aan altijd een goede kwaliteit watergebaseerd glijmiddel te gebruiken.
2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Upgrade je vinger

  Posted by Chris on 5th Dec 2022

  Een kleine, maar best krachtige vingervibrator met behoorlijk rumbly vibraties voor zo'n klein dingetje te zijn. Deze haal ik de laatste tijd redelijk vaak boven net omdat het klein is en snel gepakt. En stil! Heel subtiel, dus zeker geen probleem mocht je rekening moeten houden met roommates ofzo. Het geluid komt zelfs niet uit boven het gesnurk van een partner die naast je in bed ligt te ronken. De 'ringmaat' is wel voorzien op iets fijnere handen en vingers, maar 'rekt' toch een beetje mee. Een stevige berenpoot gaat er niet in passen, maar je hoeft je vingers er niet in te steken om het goed te kunnen gebruiken. Misschien waren de ringetjes beter van silicone geweest ipv in harde plastic dat maar een beetje kan open getrokken worden. Maar echt, als je een klein, stil maar toch krachtig speeltje zoekt dat subtiel in je hand past, zou ik dit zeker aanraden!

Videos Hide Videos Show Videos