Hot Octopuss Atom Plus Cock & Ball Ring

Hot Octopuss

€99.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Atom Plus is een super elegante en uiterst krachtige koppeltoy die zowel voor de drager als voor de partner heel wat te bieden heeft, vooral als die partner een clitoris heeft :P

De Britse maker Adam en zijn compagnon Julia hadden voor zowel Atom als Atom plusg in gedachten dat hij even intens moest zijn voor de partner als voor de drager. Vaak zijn de vibrerende gedeeltes van cockrings niet erg groot, en is het voor de partner moeilijk om de vibraties te raken of te voelen.

De Atom Plus heeft een zeer grote en zeer krachtige motor en een groot 'zit'vlak, je kan de vibraties op geen enkele manier missen. Ze raken de juiste plek sowieso. De motor is uitzonderlijk diep en 'rumbly', lage frequenties dus die diep in je lichaam doordringen.

Daarbovenop strekt de motor van Atom Plus zich uit tot het onderste gedeelte van de ring, om je perineum te stimuleren. De zeer diepe vibraties stimuleren ook je prostaat van buitenaf.

De flexibele maar stevige cock and ballring breng je aan voor je een erectie hebt. Je steekt er eerst je ballen door, als die veilig zijn draai je de motor in de juiste richting en steek je er je slappe penis door.

Als alles goed strak op zijn plaats zit heb je dus een dubbele stimulatie: een motor tegen je perineum en de fijne constrictie met veel meer sensatie en een langduriger orgamse als resultaat, voor jou als drager.

Deze cock and ballring geeft je bijzonder harde erecties en tijdens man-vrouw penetratie stimuleer je er moeiteloos de clitoris mee. Bingo voor beide parters. 

Materiaal: ABS plastic en Silicone

Afmetingen: 12 x 3 x 6 cm

Oplaadbare Lithium-ion batterij, met meegeleverde USB-kabel.

Laaddtijd van 2 uur voor ongeveer 40 minuten speeltijd

5 intensiteiten

Batterij Lithium-ion

100% waterproof en makkelijk te reinigen

De resultaten van deze cock and ballring zijn beduidend minder goed als je geen glijmiddel gebruikt. We raden aan altijd een goede kwaliteit watergebaseerd glijmiddel te gebruiken.

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos