Fun Factory Sharelite Strapless Strapon dildo

Fun Factory

€99.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Vernieuwde versie van de Share, die nu makkelijker door de bekkenbodem kan worden vastgegerepen. Dankzij het lichtere gewicht, maar ook door de bestudeerde vorm. Zowel Share als Share LITE alsook de vibrerende Sharevibe, zijn dubbele 'strapless strapons'. Met telkens een dildo voor de drager en een dildo voor de ontvanger. 

De Share was toen hij uitwam een heel populaire dildo voor twee vrouwen, om zonder handen en zonder harnas te kunnen penetreren, op een natuurlijke manier. Door de massieve siliconen echter was de Share zwaar. De Share is nog steeds een fantastische dubbele dildo, maar het is aangewezen om hem toch in een harnas te gebruiken.

Dat geldt eigenlijk voor de meeste zogenaamde 'strapless strapons'. De dildo is meestal vrij zwaar, of het stuk dat u als vrouw inbrengt is net niet lang genoeg of heeft nét niet de juiste vorm om door de bekkenbodem makkelijk bij te houden. Dat hoeft ook helemaal niet. Er is natuurlijk niets mis met een harnas, en er zijn tegenwoordig vele leuke soorten harnasjes te vinden.

Maar als u toch écht op zoek bent naar dat heel natuurlijke in- en uitbrengen, en penetratie zonder dat er straps of een broekje aan te pas komt, dan is de Share Lite het antwoord. Fun Factory heeft dus naar de feedback en naar de verzuchtingen geluisterd.

De Share Lite is zéér licht, zeer stabiel en heeft een iets langere vorm die goed past voor de drager en niet snel naar buiten zal glippen. Hij is niét klein, ook de draagster heeft best wel veel opwinding nodig om de dildo goed te kunnen inbrengen.

In tegenstelling tot de meeste andere dubbele dildo's die volledig van siliconen zijn gemaakt, heeft de LITE toy een speciale lichte kern die de spieren gemakkelijker kunnen vasthouden. Toch is de Share Lite nog steeds stevig genoeg om bevredigend mee te kunnen spelen. Door de verbeterde materialen en het ontwerp is SHARE LITE gemakkelijk te controleren en blijft het speeltje op zijn plaats, zelfs tijdens langere sessies.

SHARE LITE wordt geleverd met een handleiding met duidelijke instructies en inspirerende spelideeën.

Kenmerken:

Fun Factory patenteerde een nieuwe soort lichtgewicht kern
22% lichter dan de originele Share
Kan door de vorm en door het lichte gewicht makkelijker worden vastgegrepen door de bekkenbodem voor harnasloos dragen, een echte 'strapless strapon'
Beter uitgebalanceerd zodat de tip rechtop blijft staan tijdens het spelen
G-spot tip voor de drager & G- of P-spot tip voor de ontvanger
Redesigned op basis van feedback van klanten

Afmetingen: 30 cm en Ø 2,5-4,05 cm

Materiaal: 100% medisch silicone, niet poreus en hypoallergeen. Makkelijk te reinigen met water en zeep of een toy cleaner. Te gebruiken met een watergebaseerd  of hybride glijmiddel.

2 jaar garantie op onze toys. Wij verpakken altijd discreet en voegen een staaltje sensuele cosmetica of glijmiddel bij.

Videos Hide Videos Show Videos