Bendable Vibrating Strapless Strapon

Strap-On-Me

€129.90 - €149.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De eerste positioneerbare én vibrerende 'strapless strapon*' op de markt. Het bijzondere is dat deze dubbele dildo een heel dun nekje heeft dat je kan verbuigen en dat in die gewenste positie blijft staan. Niet zo makkelijk te bereiken met silicone, het heeft naar het schijnt toch wel wat voeten in de aarde gehad om de perfecte mix van flexibiliteit en stevigheid te vinden. Het resultaat is dat je er meer natuurlijke bewegingen mogelijk mee maakt. Deze strapless strapon is niet zomaar een verlengstuk, ze past zich beter aan jullie anatomie aan en beweegt beter met jullie mee.

Het merk Strap-On-Me is nu al een tijdje in de winkel aanwezig en was meteen een succesverhaal. Eerst was er de versie zonder motor, in vier formaten, en nu is er de vibrerende versie in drie formaten. 

Hoe?

De dubbele dildo is vaginaal in te brengen met het kleine bolle eindje. Dat bolle eindje is niet heel groot maar door de vorm en de positie geeft het veel sensatie als je er mee aan de slag gaat. Vergeet je watergebaseerde glijmiddel niet, dat maakt alles des te prettiger en vloeiender. Vervolgens kan je je partner (man of vrouw) handenvrij met de dildo penetreren. Als lesbisch koppel is dit een heel andere manier vrijen en een heel dicht bij mekaar komen. Als heterokoppel kan je de rollen omkeren, wat heel spannend en bevrijdend kan zijn. 

Unieke kenmerken

Er bestaan al dubbele dildo's van andere merken die min of meer dezelfde vorm hebben, maar het unieke van deze versie is dus de buigzame 'nek' - het tussenstuk tussen beide delen - waardoor je de dildo hoger of lager kan richten ten opzichte van het korte stukje, of zelfs naar links of naar rechts kan draaien. Dat kan handig zijn om de dildo aan te passen aan de omstandigheden van de penetratie.

De dildo zelf is ook buigzaam, maar blijft NIET in elke gewenste positie staan, het gaat alleen om het tussenstukje dat positioneerbaar is.

Ook uniek aan deze dubbele dildo zijn de drie afzonderlijk regelbare motoren. Die kun je op de toy zelf aanzetten maar niet afzonderlijk controleren. De toy wordt daarom geleverd met een afstandsbediening, die werkt goed en kan gebruikt worden om elke motor afzonderlijk aan te sturen, aan of uit te zetten.

De motoren reageren goed en hebben elk drie standen (modus van de vibratie) en drie intensiteiten (van zacht naar harder). De motoren zijn vrij krachtig maar niet overweldigend.

De positionering van de vibratie is goed: eentje in het in te brengen gedeelte (dat goed op de G-Spot duwt tijdens gebruik maar niet TE groot is), eentje ter hoogte van de clitoris en eentje in de 'eikel' van de dubbele dildo.

Ook heel leuk is dat deze bendable vibrating strapon in drie verschillende diameters beschikbaar is. Tenminste voor wat de dildo betreft, het kleine in te brengen gedeelte heeft altijd dezelfde grootte.

Zo kan je het formaat aanpassen aan wat je er mee wil gaan doen. Het Medium formaat zal eerder voor anale penetratie zijn, de Extra Large eerder voor vaginale, maar dat hangt uiteraard volledig van jullie voorkeuren af. Zie onderaan en op de beeldjes voor de juiste afmetingen.

*De benaming 'strapless strapon' doet vermoeden dat een harnas niet nodig is, en dat klopt. Je kan hem inbrengen en fier met je penis rondlopen, de dildo zal in de meeste gevallen goed blijven zitten.

Dat wordt een beetje anders als je er mee aan de slag gaat. Dan zal je merken dat een harnas er toch wel voor zorgt dat de 'strapless' dubbele dildo beter op zijn plaats blijft. Als jij als drager heel opgewonden bent, dan laat je toch los en zal de dildo ook lossen. In dat geval is het zonder harnas een beetje lastiger om hem op de plaats te houden.

Bullet points 

Remote controlled bendable vibrating strap-on

3 afzonderlijk regelbare motoren voor de vibratie

3 soorten vibraties per motor

3 intensiteiten per motor

Positioneerbaar

Buigzaam

Ftalatenvrij silicone

Oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel en afstandsbediening (werkt op 5 meter afstand)

Eerste laadbeurt ongeveer 5 uur voor 45 minuten speeltijd

Waterproof

Diameters van de schacht:

Medium: 3,3cm 

Large: 3,7cm

Extra Large: 4,5cm

2 jaar garantie