Fun Factory Limba Flex Medium pegging dildo

Fun Factory

€59.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een buigzame, slanke dildo met fijne tip. Heel geschikt voor pegging of anale penetratie, maar ook vaginaal kun je er weg mee. Al is het uiteraard een hele smalle dildo, maar dat kan soms een voordeel zijn! 

Limba Flex is Made in Germany bij de Fun Factory. Dat belooft altijd veel goeds en ook deze Limba heeft iets speciaals: je kan hem buigen en in een bepaalde stand zetten, zodat de hoek van de dildo meer of minder groot wordt.

Je hebt zo eigenlijk een toy die je kan customizen. Alsof je een paar toys voor de prijs van eentje. :)

Zo kan je de schacht kaarsrecht houden, of meer of minder richten naar je G-spot of prostaat. Naargelang de soort stimulatie die je wil. Als je met een strap-on speelt is het door de verstelbaarheid een stuk makkelijker om van positie te veranderen.

De stalen draad die ervoor zorgt dat de hoek behouden blijft, werkt heel goed. De dildo blijft echt goed in de gekozen hoek staan, ook al zou je er vrij stevig mee aan de slag gaan!

 

Met basis voor in een harnasje of om als suction cup te gebruiken. Op vlakke, gladde oppervlakken werkt de zuignap heel goed. Op de douchewand of zodra de dildo aan de basis nat wordt, gaat de suctie wel in kracht achteruit en kan de Limba makkelijk loskomen.

Limba Small of Medium kiezen?

Vergeleken met de Limba Small kun je met deze Limba Medium goed penetreren en stoten, doordat hij een zekere lengte heeft. Als je als gepenetreerde partij graag zelf tegen een dildo aan 'rijdt', dan is de Limba Small een goeie keuze. Hij is kort, je kan er makkelijk op gaan zitten 'grinden'. Als je graag met stotende bewegingen in - en uit wil experimenteren, dan is de Limba Medium de betere keuze.

Kenmerken:

In een mooie appelblauwzeegroene kleur. 

100% silicone dildo van de hoogste medische graad

Made in Germany

Verstelbare schacht

Taps toelopende punt perfect voor anale penetratie en pegging

18 cm lang met een diameter van 3,2 cm

Extra dunne basis zuigt zich vast op gladde oppervlakken

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. Niet met silicone glijmiddel, want silicone glijmiddel kan zich aan het silcone materiaal hechten, waardoor dit nooit meer echt proper en mat te krijgen is.

Reinigen met water en zeep, naspoelen met gewoon water en laten drogen aan de lucht

Wij raden onze Toybag aan om uw toys op te bergen, het zijn niet pluizende, ademende en anti-bacteriele zakjes die je in de was kunt gooien en waarop u uw toys makkelijk kunt laten drogen aan de lucht.