Skip to main content

Fun Factory Magnum dildo

Fun Factory

€59.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Langere, gestileerde en zeer gladde premium dildo van het Duitse Fun Factory. Voelt heel fijn en naturel aan, met een niet al te geprononceerde eikel die toch goed voelbaar is, een bevredigende omvang en een lichte kromming voor G-Spot of prostaat stimulatie. 

Op een dunne voet voor gebruik in een harnas waarbij u met de heupen dicht bij uw partner kunt komen, en ook om de dildo makkelijk met de hand te kunnen manipuleren. Een basis is ook handig om de dildo recht te zetten na gebruik en voordat u de dildo gaat wassen. De basis maakt tenslotte ook veilige anale stimulatie met de dildo mogelijk.

De zuignap is niet sterk genoeg om stevig in de douche tegen de wand te blijven hangen, maar kan wel een poosje "plakken" op een gladde ondergrond. 

De Magnum dildo is geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik, voor manuele stimulatie of voor dubbele penetratie (vaginaal met een bereidwillige penis bijvoorbeeld, of tegelijk anaal met de dildo..). 

Gemaakt van 100% hygiënisch silicone, dat stevig maar toch ook zacht en flexibel aanvoelt.

Kenmerken

- Voor vaginaal, manueel of anaal gebruik, of in een harnas. Robuuste toy. Mat en glad, eerder dik.

- 18 cm lang en met een diameter van 2,2 cm op het smalste punt en 3,7 cm op het breedste punt.

- De licht gebogen vorm en de gestileerde eikel nemen de G-spot of bij mannen de prostaat in het vizier.

- De dunne basis maakt Magnum veilig voor anaal gebruik en stimuleert mee het omliggende gebied van anus of vulva. De dildo is stabiel en aangenaam zacht aanvoelend, in een stevig en toch flexibel silicone.

- 100% medisch silicone, te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. De dildo wordt dan uiterst glad met slechts een beetje gel. Dat is niet toevallig en uniek aan het silicone dat Fun Factory gebruikt. Het materiaal houdt goed de gel 'vast' en verspreidt het zonder dat het er af glijdt. Zo verspilt u geen glijmiddel en heeft u ook geen of minder last van vlekken op de lakens.

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en gemaakt van hun eigen mengeling premium medische silicone, en afgewerkt met de hand in de fabriek in Duitsland. Fun Factory heeft een kleine ecologische footprint en gebruikt kartonnen verpakkingen en biologisch afbreekbare inkten.

2 jaar garantie. Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.