Skip to main content

Fun Factory Limba Flex Small pegging dildo

Fun Factory

€59.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een buigzame, slanke dildo met fijne tip. Heel geschikt voor pegging of anale penetratie, maar ook vaginaal kun je er weg mee. Al is het uiteraard een hele smalle en korte dildo, maar dat kan soms een voordeel zijn! 

Limba Flex is Made in Germany bij de Fun Factory. Dat belooft altijd veel goeds en ook deze Limba's hebben iets speciaals: je kan ze buigen en in een bepaalde stand zetten, zodat de hoek van de dildo meer of minder groot wordt.

Je hebt zo eigenlijk een toy die je kan customizen. Alsof je een paar toys voor de prijs van eentje. :)

Zo kan je de schacht kaarsrecht houden, of meer of minder richten naar je G-spot of prostaat. Naargelang de soort stimulatie die je wil. Als je met een strap-on speelt is het door de verstelbaarheid een stuk makkelijker om van positie te veranderen.

De stalen draad die ervoor zorgt dat de hoek behouden blijft, werkt heel goed. De dildo blijft echt goed in de gekozen hoek staan, ook al zou je er vrij stevig mee aan de slag gaan!

Met basis voor in een harnasje of om als suction cup te gebruiken. Op vlakke, gladde oppervlakken werkt de zuignap heel goed. Op de douchewand of zodra de dildo aan de basis nat wordt, gaat de suctie wel in kracht achteruit en kan de Limba makkelijk loskomen.

Limba Small, Medium of Large kiezen?

Kiezen tussen Small en Medium gaat hier over de lengte! De toys zijn even dik, maar de Small is een stuk korter dan de Medium. De M kan op twéé punten gekromd worden, de S heeft slechts één mogelijke 'knik'.

Als je als gepenetreerde partij graag zelf tegen een dildo aan 'rijdt', dan is de Limba Small een goeie keuze. Hij is kort, je kan er makkelijk op gaan zitten 'grinden'. Kort betekent geen pijn door lengte.

Als je echter graag wat meer lengte hebt, meer controle wil leren hebben en met stotende bewegingen in - en uit wil experimenteren, dan is de Limba Flex Medium de betere keuze.

Sinds kort is er ook een dikkere Limba Flex L of Large! Deze is precies even lang als de M, maar dikker. Dus de opmerking over de impact van de lengte blijft geldig.

De dikte is persoonlijke keuze: dikker geeft meer 'stretch' van vagina of rectum. Dunner maakt meer subtiele 'kom hier' stimulatie mogelijk.

S: 12 cm, Ø 3 cm op het breedste punt

M: 18 cm, Ø 3,2 cm op het breedste punt

L: 18,1 cm, Ø 4,1 cm op het breedste punt

Kenmerken

In een mooie lichte Caraibisch blauwe kleur. 

100% silicone dildo van de hoogste medische graad

Made in Germany

Verstelbare schacht

Taps toelopende punt perfect voor anale penetratie en pegging

12 cm lang met een diameter van 3 cm

Extra dunne basis zuigt zich vast op gladde oppervlakken

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. Niet met silicone glijmiddel, want silicone glijmiddel kan zich aan het silcone materiaal hechten, waardoor dit nooit meer echt proper en mat te krijgen is.

Reinigen met water en zeep, naspoelen met gewoon water en laten drogen aan de lucht

Wij raden onze Toybag aan om uw toys op te bergen, het zijn niet pluizende, ademende en anti-bacteriele zakjes die je in de was kunt gooien en waarop u uw toys makkelijk kunt laten drogen aan de lucht.

 

Loveware geeft 2 jaar garantie op de toys als u deze normaal gebruikt. Fun Factory dildo's blijven een leven lang tip top presteren, op voorwaarde dat u nooit silicone glijmiddel met de toy combineert. Met silicone toys - de meerderheid van de kwaliteitstoys op de markt - gebruikt u best watergebaseerde glijmiddelen, om het materiaal in goede staat te houden. Met silicone glijmiddelen kan het materiaal plakkerig blijven en niet meer écht goed schoon gemaakt worden. De garantie vervalt in dat geval eveneens.