Skip to main content

Fun Factory Limba Flex Large pegging dildo

Fun Factory

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De lang verwachte 'dikke' versie van de verstelbare pegging dildo met fijne tip. Heel geschikt voor pegging of anale penetratie, maar ook vaginaal kun je er dit geval heel wat mee doen. De fijne tip maakt introductie heel geleidelijk, terwijl de verstelbaarheid volop experimenteren toelaat.

Limba Flex heeft een uiteinde als een spitse maar zachte vinger, daarna wordt hij een heel stuk omvangrijker. Uniek is dat je deze dildo kan buigen en in een bepaalde stand zetten, zodat de hoek van de dildo meer of minder groot wordt.

Je hebt zo eigenlijk een toy die je kan customizen. Alsof je een paar toys voor de prijs van eentje. :)

Zo kan je de schacht kaarsrecht houden, of meer of minder richten naar je G-spot of prostaat. Naargelang de soort stimulatie die je wil. Als je met een strap-on speelt is het door de verstelbaarheid een stuk makkelijker om van positie te veranderen.

De stalen draad die ervoor zorgt dat de hoek behouden blijft, werkt heel goed. De dildo blijft echt goed in de gekozen hoek staan, ook al zou je er vrij stevig mee aan de slag gaan!

Met basis voor in een harnasje of om als suction cup te gebruiken. Op vlakke, gladde oppervlakken werkt de zuignap heel goed. Op de douchewand of zodra de dildo aan de basis nat wordt, gaat de suctie wel in kracht achteruit en kan de Limba makkelijk loskomen.

Waarom voor Limba Flex Large kiezen?

Als je als ontvangende partij graag wat meer lengte en/of dikte hebt, en als je als gevende partij graag meer controle wil leren hebben en met stotende bewegingen in - en uit wil experimenteren, dan is de Limba Flex Large de betere keuze.

De Limba Flex L of Large is precies even lang als de M, maar dikker.

De dikte is persoonlijke keuze: dikker geeft meer 'stretch' van vagina of rectum. Dunner maakt meer subtiele 'kom hier' stimulatie mogelijk.

S: 12 cm, Ø 3 cm op het breedste punt

M: 18 cm, Ø 3,2 cm op het breedste punt

L: 18,1 cm, Ø 4,1 cm op het breedste punt

Kenmerken:

In een mooie donkere 'velvet blue' kleur met knalrode Fun Factory onderkant en logo. 

100% silicone dildo van de hoogste medische graad

Made in Germany

Verstelbare schacht

Taps toelopende punt perfect voor anale penetratie en pegging

18,1 cm lang met een diameter van 4,1 cm op het dikste punt (dikker, maar niet langer dan de Limba Flex Medium)

Extra dunne basis zuigt zich vast op gladde oppervlakken

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. Niet met silicone glijmiddel, want silicone glijmiddel kan zich aan het silcone materiaal hechten, waardoor dit nooit meer echt proper en mat te krijgen is.

Reinigen met water en zeep, naspoelen met gewoon water en laten drogen aan de lucht

Wij raden onze Toybag aan om uw toys op te bergen, het zijn niet pluizende, ademende en anti-bacteriele zakjes die je in de was kunt gooien en waarop u uw toys makkelijk kunt laten drogen aan de lucht.

Loveware geeft 2 jaar garantie op de toys als u deze normaal gebruikt. Fun Factory dildo's blijven een leven lang tip top presteren, op voorwaarde dat u nooit silicone glijmiddel met de toy combineert. Met silicone toys - de meerderheid van de kwaliteitstoys op de markt - gebruikt u best watergebaseerde glijmiddelen, om het materiaal in goede staat te houden. Met silicone glijmiddelen kan het materiaal plakkerig blijven en niet meer écht goed schoon gemaakt worden. De garantie vervalt in dat geval eveneens.