Fun Factory The Boss dildo

Fun Factory

€49.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Omvangrijke, "realistische" premium dildo van het Duitse Fun Factory. Het materiaal voelt heel fijn en naturel aan, met een goed voelbare ribbel en een mooie, bevredigende, geprononceerde eikel. Lichte kromming voor G-Spot of prostaat.

De "Boss" - geef toe, dat klinkt toch opwindend ;-) - staat op een dunne voet, zodat u als u hem in een harnas zou gebruiken, dicht met de heupen bij uw partner kunt komen. Een basis is ook handig om de dildo meteen na gebruik of tussendoor even rechtop te zetten. Het maakt dat u hem makkelijk kan vastnemen en bewegen. En de basis maakt tenslotte ook veilige anale stimulatie met de dildo mogelijk.

De zuignap is niet sterk genoeg om stevig in de douche tegen de wand te blijven hangen, maar kan wel een poosje "plakken" op een gladde ondergrond. 

Hij is eerder dik, maar geeft een stukje mee als u er met de spieren in knijpt. De "The Boss" dildo is geschikt voor vaginaal of anaal gebruik, voor manuele stimulatie of dubbele penetratie (vaginaal met een bereidwillige penis bijvoorbeeld, of tegelijk anaal met de dildo..).

Gemaakt van 100% hygiënisch silicone, dat stevig maar toch ook zacht en flexibel aanvoelt.

Kenmerken

- Voor vaginaal, manueel of anaal gebruik, of in een harnas. Robuuste toy. Mat en glad, best wel dik.

- 18 cm lang en met een diameter van 2,8 op het smalste en 4,4 cm op het breedste punt.

- De dunne basis maakt The Boss veilig voor anaal gebruik en stimuleert mee het omliggende gebied van anus of vulva. De dildo is stabiel en aangenaam zacht aanvoelend, in een stevig en toch flexibel silicone.

- 100% medisch silicone, te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. De dildo wordt dan uiterst glad met slechts een beetje gel. Dat is niet toevallig en uniek aan het silicone dat Fun Factory gebruikt. Het materiaal houdt goed de gel 'vast' en verspreidt het zonder dat het er af glijdt. Zo verspilt u geen glijmiddel en heeft u ook geen of minder last van vlekken op de lakens.

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en gemaakt van hun eigen mengeling premium medische silicone, en afgewerkt met de hand in de fabriek in Duitsland. Fun Factory heeft een kleine ecologische footprint en gebruikt kartonnen verpakkingen en biologisch afbreekbare inkten.

Twee jaar garantie. Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.